Welkom bij Camping Bell Sol aan de Costa Brava

De camping Bell Sol heet u welkom in Pineda de Mar in het hart van de Spaanse Costa Brava. Laat u verleiden door de sfeer en de bevoorrechte locatie aan zee op 50 meter van het strand.

Op de camping vindt u alle voorzieningen die nodig zijn voor een rustige vakantie met het gezin. Uw welzijn is de prioriteit, zodat u zich thuis voelt. Er is een buitenzwembad en een kinderbad bij de accommodatie, evenals een speeltuin en een tafeltennistafel voor kinderen.

Voor entertainment kunt u met uw kinderen terecht bij de mini-strandclub op het strand van Pineda, op slechts 10-15 minuten loopafstand. Hier kunnen kinderen allerlei leuke activiteiten doen tijdens de zomer.

Wat betreft eten en drinken, het restaurant “La Caravanne” op de camping biedt een gevarieerd menu van wereldkeuken. Daarnaast is er ook een bar op het terrein waar u kunt ontspannen en genieten van verfrissende drankjes.

De camping Bell Sol is een ideale bestemming voor gezinnen die willen genieten van zon, zee en strand aan de Costa Brava. De mooie omgeving, de comfortabele accommodaties en de faciliteiten voor kinderen maken het de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een onvergetelijke vakantie.

Bekijk op Campings.com