Wat te verwachten op een campervakantie in Amerika

Als je ooit een kampeervakantie in Amerika wilde nemen, moet je verder kijken dan de klassieke campings. U kunt talloze plaatsen vinden om gratis of goedkoop boondocking te verblijven. Kijk goed wat je kunt verwachten van toegangsprijzen en gratis campings, evenals de kosten van het uitgeven van een paar dagen versus een paar weken in een nationaal park. Bovendien, geef je de lowdown over hoeveel het kost om slechts een paar dagen te besteden versus enkele weken.

Gratis campings

Als u op zoek bent naar een gratis camping, is een goede plek om te beginnen gratis campingsites.com, die gratis campings in uw regio optrekt, inclusief staatsparken, waar een vergunning vereist is. Gratis campings geeft een overzicht van de belangrijkste informatie voor elke plek, inclusief voorzieningen, aanwijzingen en beoordelingen van andere kampeerders. Je kunt ook je eigen gratis camping toevoegen, zodat anderen kunnen zien wat je leuk vindt en er niet van houden.

De gratis campings op Ioverlander zijn door de gebruiker ingediend, dus de informatie is mogelijk niet juist. Maar het is een geweldige manier om geld te besparen tijdens het reizen, omdat je op elke gratis camping kunt stoppen en je reis kunt voortzetten. Het is ook geweldig voor spontaniteit en last-minute reizen. En als je halverwege het geld meer hebt, zijn gratis campings perfect voor onverwachte noodsituaties, zoals een lekke band.

Gratis boondocking

U kunt gratis boondocking ervaren tijdens uw volgende campervakantie in Amerika door openbaar land te gebruiken. Dit type kamperen staat ook bekend als verspreide kamperen of droge kamperen. Hoewel boondocking gratis is, vindt u mogelijk geen voorzieningen zoals een kampvuurring, grill, picknicktafel of composttoilet. Boondocking is echter erg populair bij kampeerders omdat je kunt genieten van ongerepte landschappen zonder een enkel cent uit te geven.

Rustgebieden zijn vaak prima voor RVers om te overnachten, maar het is belangrijk om de parkeervoorschriften te controleren. U kunt mogelijk geen lege ruimte vinden in een rustruimte, dus wees voorbereid op het ongemak. Truckstops, vooral vliegende J en piloot, zijn een veiligere optie voor boondocking. De meeste vrachtwagenstops hebben douches en fatsoenlijke wifi. Je kunt zelfs bij een trailhead blijven.

Toegangsprijzen

Er zijn verschillende toegangsprijzen voor nationale parken in de Verenigde Staten. Toegangskosten variëren afhankelijk van welk park u kiest, maar u kunt ze meestal vermijden door een nationale parkpas te kopen. Sommige parken bieden gratis toegang tot niet-commerciële voertuigen, die maximaal drie extra passagiers omvatten. Gratis en gereduceerde passen zijn ook beschikbaar voor bepaalde leden van de samenleving. Amerikaanse militairen en huidige studenten van het vierde leerjaar hebben bijvoorbeeld recht op gratis of korting op toegang en senioren betalen slechts $ 20 per jaar. Lifetime Passes zijn beschikbaar voor $ 80 en ze hebben ook enkele voordelen.

De toegangsprijzen van het nationale park kunnen aanzienlijk variëren, maar veel staten bieden jaarlijkse passen voor slechts $ 20. Toegangskosten voor staatsparken kunnen zo laag zijn als $ 12 per persoon, afhankelijk van het park. Staatsparken in Oregon, Texas en Tennessee brengen geen instapkosten in rekening, maar kampeerkosten kunnen zo hoog zijn als $ 50 per nacht en zijn vaak beperkt. Campingskosten variëren per locatie, maat en aansluitingen. Vergeet niet dat als u kampeert in een staatspark, u waarschijnlijk een jaarlijkse pas wilt kopen om te voorkomen dat u extra geld betaalt.

Recommended Posts