Waarom kiezen voor Camper Experience?

Onze ervaring

Met 10 jaar ervaring in het verhuren van campers, weten wij precies wat belangrijk is bij camperverhuur. We hebben al meer dan 5000 tevreden klanten geholpen en geleerd van elke ervaring. Daarnaast hebben onze medewerkers zelf ook veel gereisd met campers, waardoor we goed begrijpen hoe waardevol het is om een veilige en goed onderhouden camper te hebben tijdens een vakantie.

Gepassioneerd over Volkswagen campers

Wij zijn gek op Volkswagen campers en dat is ook te merken in de kwaliteit van onze campers. Voordat we een camper aanschaffen, testen we deze grondig op allerlei aspecten, zoals het interieur, de functionaliteit en de staat van de camper. We hebben onze eigen monteurs in dienst die gespecialiseerd zijn in Volkswagen campers.

Originele fabriekscampers

Wij verhuren alleen originele Volkswagen fabriekscampers. Deze campers zijn vanaf het begin ontworpen en ingericht door Westfalia, een gerenommeerde interieurbouwer. Hierdoor zijn de interieurs praktisch en van hoge kwaliteit, en blijven ze er na jaren nog steeds goed uitzien. Daarnaast zijn we goed voorbereid op eventuele onderhoudsproblemen, omdat alle onderdelen op dezelfde plek zitten en we onderdelen op voorraad hebben.

Persoonlijk contact

Bij Camper Experience staat de klant centraal. We zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd bent en voorbereid op je camperavontuur. We geven uitgebreide instructies en zorgen ervoor dat je alle benodigde informatie en tips hebt voor een zorgeloze vakantie. Daarnaast organiseren we kijkdagen waar je de campers kunt bekijken en persoonlijk kennis kunt maken met onze medewerkers en andere klanten.

Zorgvuldige controles

Voordat een camper wordt verhuurd, ondergaat deze een grondige controle om ervoor te zorgen dat alles in optimale staat is. Bij terugkomst van een klant wordt de camper opnieuw gecontroleerd en worden eventuele opmerkingen verwerkt. In de winterperiode voeren onze monteurs uitgebreide controles uit om ervoor te zorgen dat alle campers in topconditie zijn.

Zekerheid en kwaliteit

Door te kiezen voor Camper Experience ben je verzekerd van een hoog serviceniveau, goed onderhouden en veilige campers, persoonlijk contact en uitgebreide controles. We streven ernaar om jou een fantastische vakantie te bezorgen!

Meer informatie

Wil je meer informatie of wil je een camper huren? Bel ons op 030-2232957 of stuur een mailtje naar [email protected].