Vrolijkheid op wielen: Gekleurde caravans voor een kleurrijke campingervaring

De tijd van saaie, witte caravans is definitief voorbij! Caravanmerk Eriba heeft onlangs een assortiment kleurrijke caravans op de markt gebracht: de Eriba Touring Colour Editions. Als voorstander van meer kleur op de camping, delen wij graag wat meer informatie over deze vrolijke kampeerwagens!

Gekleurde caravans

Meestal promoten wij geen nieuwe caravan- of campermodellen (omdat ze vaak erg op elkaar lijken), maar dit keer maken wij een uitzondering. Kijk eens naar deze beauties! Het is onmogelijk om hier niet vrolijk van te worden. Deze vrolijkheid vind je ook terug in het interieur. Bovendien passen deze caravans perfect bij de producten in onze webshop. Breng zeker een bezoek aan onze Kampeermerk Van Go Collections, die uitstekend aansluit bij deze gele, rode en blauwe pareltjes!

Eriba Touring

Eriba Touring heeft al 65 jaar een iconische status. De buitenkant heeft nog steeds een prachtige retrostijl, terwijl het interieur een moderne upgrade heeft ondergaan. Eriba heeft eerder al caravans met kleuruitvoeringen uitgebracht, zoals de Eriba Troll Ocean Drive en de Rockabilly, maar deze waren beperkt tot één model van 530 cm. Wat de Eriba Touring Colour Editions zo speciaal maakt, is dat ze verkrijgbaar zijn in diverse indelingen! Van de compacte Eriba Touring 310 tot de ruime Touring 642.

Compact en handig voor elektrisch rijden

Eriba-caravans staan bekend om hun lichte gewicht en zijn daarom uitermate geschikt om achter een elektrische auto te koppelen. Bovendien zorgt het hefdak voor een lagere luchtweerstand tijdens het rijden. Ben je wat langer? Klap het hefdak uit en je hebt een stahoogte van 195 cm.

Eriba Touring met slaapdak

Je denkt misschien dat een Eriba Touring te klein is voor jouw hele gezin. Maar daar hebben ze wat op gevonden! Eriba biedt een leuk slaapdak als optie, vergelijkbaar met de slaapruimte in camperbusjes. Hierdoor krijg je ineens 2 extra slaapplaatsen! Dus nu kunnen er 5 personen in één Eriba slapen. Reden genoeg om vrolijk van te worden!

Gekleurde Eriba Touring

Natuurlijk moet het wel binnen je budget passen, aangezien deze caravans alleen nieuw verkrijgbaar zijn (prijs vanaf € 30.000 of hoger). Maar je kunt jouw vrolijke caravan volledig naar wens samenstellen met mooie stoffen en een houtlook. We hebben gehoord dat ze de kleuren ook hebben doorgevoerd naar de voortenten, dat zou fantastisch nieuws zijn voor een bonte camping! We hebben er zelf helaas nog geen gezien, maar wie weet!