Village Vacances de Gruissan

Het vakantiedorp Gruissan ligt op 800 m van de Middellandse Zee, tussen Narbonne en Montpellier. Het verwelkomt vakantiegangers in een comfortabele en moderne omgeving. Ter plaatse kunt u genieten van 2 verwarmde buitenzwembaden, een kikkerbad, een aquatoon en een wellnessruimte met sauna en hammam.

Om uw verblijf nog aangenamer te maken, biedt de camping overdag en ’s avonds een gevarieerd animatieprogramma. U heeft de beschikking over diverse vrijetijds- en sportfaciliteiten zoals een multisportterrein, volleybal- en petanqueterrein, en 3 tennisbanen. Er is ook een speeltuin gereserveerd voor kinderen. Tijdens de schoolvakanties vinden op het terrein verschillende sportactiviteiten, dansavonden en spelletjes plaats. Het vakantiedorp Gruissan heeft ook een miniclub, een kinderclub en een jeugdclub.

Verschillende diensten staan tot uw beschikking, waaronder ontbijt en diners in het restaurant. Daarnaast is er een bar en een bibliotheek aanwezig. U kunt ook gebruik maken van de wifi-verbinding.

Bekijk op Campings.com