Village Vacances – Camping Club La Bouquerie

Over Village Vacances – Camping Club La Bouquerie

Village Vacances – Camping Club La Bouquerie is gelegen in de prachtige Dordogne regio van Frankrijk. Deze 5-sterren camping biedt een breed scala aan faciliteiten en activiteiten, waardoor het een ideale bestemming is voor een ontspannen en plezierige vakantie.

Faciliteiten en Activiteiten

Op Camping Club La Bouquerie vind je een prachtig waterpark met een verwarmd buitenzwembad en een overdekt zwembad, perfect voor een verfrissende duik. Daarnaast is er ook een peuterbad en twee glijbanen waar kinderen zich kunnen vermaken. De camping biedt ook verschillende recreatieve activiteiten, zoals een multisportterrein, een helse kasteel, minigolf, een tennisbaan en diverse evenementen die het leven op de camping opvrolijken.

Omgeving

De omgeving van Camping Club La Bouquerie biedt tal van mogelijkheden om te verkennen. Op korte afstand van de camping zijn de beroemde grotten van Lascaux te vinden, een fascinerende archeologische site die een nogal realistisch bewaard gebleven grottekening met prehistorische tekeningen bevat. Daarnaast kun je ook een bezoek brengen aan de historische stad Sarlat, bekend om zijn goed bewaarde middeleeuwse architectuur en gezellige markten.

Voorzieningen en Horeca

Op Camping Club La Bouquerie is er een restaurant waar je kunt genieten van verse lokale gerechten. Daarnaast is er ook een bar en een snackbar waar je terecht kunt voor snacks en drankjes. De camping biedt ook faciliteiten zoals een campingwinkel waar je boodschappen kunt doen tijdens je verblijf.

Bekijk op Campings.com