Village de Vacances Les Logis de Séchemailles

Village de Vacances Les Logis de Séchemailles

Dit vakantiedorp ligt in een beschermde omgeving in het departement Haute-Corrèze in de regio Limousin en biedt volledig uitgeruste gîtes en een verwarmd buitenzwembad. U hebt ook rechtstreeks toegang tot het meer van Séchemailles en het strand, waar u van juli tot augustus onder toezicht kunt zwemmen.

Profiteer van uw verblijf in Village d’Iris Vacances om watersportactiviteiten te beoefenen in het recreatiecentrum van het meer, maar ook om het Regionale Natuurpark van Millevaches in de Limousin te ontdekken. Er zijn ook diensten beschikbaar om u het leven tijdens uw verblijf gemakkelijker te maken, zoals een bar, snackbar om mee te nemen, en brood en gebak verkrijgbaar bij de receptie in juli en augustus. Blijf ook tijdens uw vakantie verbonden dankzij de gratis WiFi toegang in alle gîtes.

Over Village de Vacances Les Logis de Séchemailles

Village de Vacances Les Logis de Séchemailles is een vakantiedorp gelegen in het departement Haute-Corrèze in de regio Limousin, Frankrijk. Het vakantiedorp biedt volledig uitgeruste gîtes en een verwarmd buitenzwembad. Het dorp bevindt zich in een beschermde omgeving met directe toegang tot het meer van Séchemailles en het strand. Tijdens de zomermaanden is het zwemgedeelte onder toezicht.

Daarnaast is het ook mogelijk om diverse watersportactiviteiten te beoefenen in het recreatiecentrum aan het meer. Voor natuurliefhebbers is het aan te raden om het Regionale Natuurpark van Millevaches in de Limousin te ontdekken tijdens uw verblijf.

Voorzieningen

Village de Vacances Les Logis de Séchemailles biedt diverse voorzieningen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Tijdens uw vakantie kunt u genieten van een bar, snackbar om mee te nemen, en er is brood en gebak verkrijgbaar bij de receptie in juli en augustus. Blijf tijdens uw vakantie ook verbonden met gratis WiFi-toegang in alle gîtes.

Locatie

Het vakantiedorp bevindt zich in Corrèze, een departement in de regio Limousin in Frankrijk. Met een ligging in een beschermde omgeving en directe toegang tot het meer van Séchemailles en het strand, kunt u genieten van de natuur en buitensportmogelijkheden. Daarnaast is het Regionale Natuurpark van Millevaches in de Limousin ook eenvoudig te bereiken.

Reservering

Village de Vacances Les Logis de Séchemailles heeft beperkte beschikbaarheid voor de periode van 19 augustus 2023 tot 26 augustus 2023. Maak uw reservering tijdig om teleurstelling te voorkomen. De prijs voor deze vakantie is €455,- in Euro.

Bekijk op Campings.com