Village de chalets Rû du Pré

Village de chalets Rû du Pré – Een Natuurlijke Camping in Bourgogne, Frankrijk

Gelegen in Bourgondië, in het hart van de stad Cravant, verwelkomt het Village-Chalets Le Ru du Pré u in een natuurlijke, ontspannen en vriendelijke omgeving. Deze camping op menselijke schaal is de ideale plek om een aangename vakantie door te brengen met familie of vrienden.

Ontspanning en Activiteiten

Op Village de Chalets Rû du Pré kunt u genieten van een buitenzwembad. Daarnaast biedt de camping ook een scala aan activiteiten, zoals jeu de boules, voetbal, basketbal, tennis en tafeltennis. Als u actief wilt zijn, kunt u de regio te voet of op de mountainbike verkennen. En uw kinderen zullen dol zijn op de speeltuin!

Voorzieningen

Op het terrein zijn er verschillende diensten beschikbaar, waaronder een snackbar en vier collectieve barbecues.

Locatie en Omgeving

Village de chalets Rû du Pré ligt in Bourgogne, in het departement Yonne. Met zijn ideale ligging kunt u gemakkelijk de prachtige regio Bourgondië ontdekken. Of u nu wilt genieten van de natuur, lokale wijngaarden wilt bezoeken of historische bezienswaardigheden wilt verkennen, er is voor elk wat wils in de omgeving. Cravant zelf is een charmant stadje met zijn oude stenen huizen en pittoreske straatjes.

Reservering en Prijzen

De prijs van Village de chalets Rû du Pré is €336,-. U kunt een reservering maken via deze link.

Bekijk op Campings.com