Verkenning van de Natuurrijke Omgeving per Fiets

Het Avontuur Begint

Recentelijk hebben we besloten om de prachtige natuur van onze omgeving met de fiets te verkennen. Als eerste op onze onvergetelijke tocht, hebben we ervoor gekozen om richting het Richteringsbos (ook wel bekend als het Bos Veenoord) te gaan. We hebben de nieuwe RIH fietsen aangeschaft, die inmiddels al een halfjaar oud waren en dus toe waren aan een beurt.

Een Nodige Onderhoudsbeurt

We zijn naar Roosken in Erica geweest, daar hebben we onze fietsen ook gekocht. Het onderhoud dat onze fietsen kregen, was erg belangrijk en werd tot in de puntjes verzorgd. We wilden er zeker van zijn dat alles perfect in orde was, alvorens we aan ons avontuur beginnen.

Eén met de Natuur

En toen was het zover, het weer was ideaal en we waren helemaal klaar om op onze fietsen te stappen. Fietsen in de natuur biedt niet alleen lichaamsbeweging, het is ook een manier om volledig één te worden met de prachtige natuur om ons heen.

Van Marocco naar DenHool naar Dalen

We begonnen onze tocht richting Marocco en zetten vervolgens koers naar DenHool. Vanuit DenHool zijn we naar Dalen gefietst, waar we linksaf zijn geslagen richting Huttenhoogte en Stieltjeskanaal. Onderweg zijn we over het viaduct naar de Schans gefietst voordat we weer richting Stieltjeskanaal gingen. Na de sluis gingen we linksaf na de eerste woning en vervolgden we onze weg richting het prachtige Noorderbos.

Een Geweldige Afsluiting

Nadat we hebben genoten van al het groen en de natuurlijke schoonheid van het Noorderbos, keerden we terug naar huis. In totaal hadden we 28 kilometer gefietst tijdens deze avontuurlijke ontdekkingstocht.

Een Herinnering Vastgelegd

Als herinnering aan deze prachtige dag, hebben we een fotoalbum samengesteld van onze 28 kilometer tocht.