Verblijf in Résidence Les Cottages de Valjoly

Introductie

Gelegen in Val Joly, in het noorden van Frankrijk, biedt de residentie Les Cottages de Valjoly een ongewoon verblijf in een prachtige natuurlijke omgeving.

De residentie beschikt over een zwembad en een plezierbad met een glijbaan. Daarnaast hebben gasten gratis toegang tot het aquacentrum met sauna, whirlpool en massagestralen. Op het terrein kunnen gasten genieten van verschillende activiteiten, waaronder vissen, zeilen, kanoën en minigolf spelen.

Faciliteiten en diensten

De residentie Les Cottages de Valjoly biedt haar gasten een verscheidenheid aan handige diensten. Gasten hebben gratis toegang tot Wifi in de hele residentie. Daarnaast zijn er supermarkten, bars en restaurants op loopafstand van de vakantiewoningen.

Accommodatie

Résidence Les Cottages de Valjoly biedt comfortabele en goed uitgeruste vakantiewoningen. Het complex heeft 3-sterren waardering en biedt diverse accommodaties voor verschillende groepsgroottes.

Ligging en omgeving

De residentie Les Cottages de Valjoly is gelegen in Noord – Nauw Van Calais, in de provincie Noord, Frankrijk. Het terrein is omringd door prachtige natuur en ideaal voor wandel- en fietstochten. Gasten kunnen de omgeving verkennen door fietsen te huren of te paardrijden.

Samenvatting

Résidence Les Cottages de Valjoly biedt een uniek en plezierig verblijf in een natuurlijke omgeving. Met een scala aan activiteiten en faciliteiten en een prachtige locatie, is het de ideale bestemming voor een ontspannen vakantie in het noorden van Frankrijk.

Bekijk op Campings.com