San Benedetto Camping Relais: Geniet van een Ontspannen Vakantie aan het Gardameer

Overzicht

San Benedetto Camping Relais is een prachtige camping aan de rand van het Gardameer, gelegen in een natuurlijke omgeving. Deze camping verwelkomt u in een gezinssfeer die bevorderlijk is voor ontspanning en is het ideale vertrekpunt om de regio Veneto in Noord-Italië te verkennen.

De camping biedt tal van faciliteiten, zoals een prachtig buitenzwembad en een nabijgelegen strand aan het meer. Of u nu jong of oud bent, er is altijd iets te doen op San Benedetto Camping Relais. U kunt genieten van allerlei animatie-activiteiten en sporttoernooien die door de camping worden georganiseerd.

Naast de recreatieve activiteiten biedt de camping ook een scala aan servicevoorzieningen om aan al uw behoeften te voldoen. Er is een restaurant en pizzeria waar u heerlijk kunt eten, een wasserette voor uw gemak en wifi is tegen betaling beschikbaar.

Locatie

De camping is gemakkelijk te bereiken vanaf de luchthaven van Verona, slechts 30 km van het dorp, alsmede vanaf de luchthaven van Bergamo.

Accommodatie

San Benedetto Camping Relais beschikt over diverse accommodaties die aan al uw wensen voldoen. Of u nu met uw eigen tent of caravan komt, of als u een comfortabele mobile home wilt huren, er is altijd een optie die bij u past.

Omgeving

De camping biedt een ideale uitvalsbasis om de regio Veneto te verkennen. U kunt het prachtige Gardameer verkennen en genieten van de schoonheid van de omliggende natuur. Verona ligt ook op korte afstand, dus een bezoek aan de beroemde arena en Julia’s balkon is zeker de moeite waard.

Met zijn gunstige ligging, natuurlijke omgeving en uitgebreide faciliteiten, is San Benedetto Camping Relais de perfecte bestemming voor een ontspannen vakantie aan het Gardameer. Boek vandaag nog uw verblijf en geniet van de prachtige regio Veneto in Noord-Italië.

Bekijk op Campings.com