Rustige en gezellige vakantie in Apartaments Comte d’Empuries

De residentie Comte d’Empuries ligt in de wijk La Gran in Empuriabrava. Het etablissement ontvangt u in een gezellige, familiale en warme omgeving voor een vakantie met uw gezin, uw partner of uw vrienden.

Faciliteiten

Openluchtzwembaden en kinderclubs

Het verblijf heeft 4 openluchtzwembaden met een kikkerbad waar u kunt genieten van een verkoelend bad tijdens warme dagen. Daarnaast zijn er speelplaatsen en kinderclubs waar kinderen zich kunnen vermaken onder toezicht van professioneel personeel. Er worden ook leuke spelletjes, sportieve en recreatieve activiteiten aangeboden in de kinderclubs.

Activiteiten en waterpret

Er zijn verschillende activiteiten in de omgeving van het landgoed, zoals paardrijden en minigolf. Op het strand in de buurt van de camping kunt u ook genieten van een breed scala aan watersporten. Zo kunt u tijdens uw vakantie volop genieten van activiteiten en waterpret.

Horecavoorzieningen

Als u tijdens uw vakantie in de residentie wilt eten, hoeft u niet ver te reizen. Er is een buffetrestaurant en een snackbar ter plaatse. Bovendien kunt u de supermarkt tegenover de residentie bezoeken voor al uw boodschappen. Zo heeft u alles bij de hand voor een comfortabel verblijf.

Kortom, het verblijf in Apartaments Comte d’Empuries is ideaal voor een rustige en gezellige vakantie. Met de verschillende faciliteiten, activiteiten en horecavoorzieningen zult u zich zeker vermaken tijdens uw verblijf.

Bekijk op Campings.com