Romantische Camping in Rome: Hu Rome Camping in Town

Romantische Camping in Rome: Hu Rome Camping in Town

Op slechts 4 kilometer van het Vaticaan gelegen camping met een heel mooi zwembad. Veel goedkope overnachtingsmogelijkheden. De supermarkt is tegenover de camping. Gemakkelijk vervoer naar de stad.

Ligging en faciliteiten

Hu Rome Camping in Town is een romantische camping in de prachtige stad Rome, gelegen op slechts 4 kilometer van het wereldberoemde Vaticaan. Deze camping is ideaal voor reizigers die willen genieten van de cultuur, geschiedenis en schoonheid van Rome, terwijl ze kunnen ontspannen in een rustige en mooie omgeving.

De camping heeft een heel mooi zwembad, waar je heerlijk kunt ontspannen en verkoeling kunt zoeken na een dag vol sightseeing. Ook is er een supermarkt tegenover de camping, waar je al je dagelijkse boodschappen kunt doen. Daarnaast biedt de camping gemakkelijk vervoer naar de stad, zodat je probleemloos kunt genieten van alles wat Rome te bieden heeft.

Prijzen en accommodaties

De prijzen voor een verblijf op Hu Rome Camping in Town beginnen bij 188,16 EUR. Deze prijs is gebaseerd op een staanplaats en geldt voor 6 personen. Je kunt er ook voor kiezen om een accommodatie te huren, er zijn verschillende opties beschikbaar.

Voorzieningen en beoordelingen

Hu Rome Camping in Town heeft een aantal voorzieningen om jouw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Denk hierbij aan:

  • Toegankelijkheid voor mindervaliden: Ja
  • Zwembad: Ja
  • Wifi: Nee
  • Huisdieren toegestaan: Ja

Het gemiddelde cijfer voor deze camping is 8.1.

Beleef Rome op Hu Rome Camping in Town

Als je op zoek bent naar een romantische en convenient gelegen camping in Rome, dan is Hu Rome Camping in Town zeker een uitstekende keuze. Met de prachtige stad Rome op slechts een paar kilometer afstand, en tal van voorzieningen op en rondom de camping, ben je verzekerd van een geweldige vakantie-ervaring.

Bekijk op Eurocampings.nl