Résumé of Résidence-Club Les Océanides

De residentie Les Océanides

De residentie Les Océanides is ideaal gelegen bij de zee en geniet van een ontspannende omgeving. Op enkele kilometers van de zoutmoerassen van Guérande kunt u tijdens uw verblijf het lokale erfgoed ontdekken. Voor uw vermaak kunt u sporten dankzij de sportterreinen van de camping en de golfbaan. U kunt zich ontspannen in het buitenzwembad onder de zonnestralen, en in de sauna en hammam van de Residence.De Residence beschikt over een restaurant-brouwerij die van eind februari tot eind december geopend is met verschillende formules.

Faciliteiten en accommodatie

Résidence-Club Les Océanides biedt verschillende faciliteiten en accommodatieopties voor een comfortabel verblijf. De camping heeft een buitenzwembad waar u kunt ontspannen onder de zonnestralen. Als u wilt genieten van een spa-ervaring, biedt de residentie een sauna en hammam voor ultieme ontspanning. Naast de ontspanningsfaciliteiten is er ook een sportterrein beschikbaar voor degenen die actief willen blijven tijdens hun vakantie.De residentie heeft ook een restaurant-brouwerij waar u terecht kunt voor heerlijke maaltijden en drankjes.

Omgeving

Résidence-Club Les Océanides is prachtig gelegen in de regio Provence-alpen-côte D’azur in Frankrijk. De residentie ligt op een ideale locatie nabij de zee en biedt gasten een ontspannende omgeving. Op korte afstand van de residentie vindt u de zoutmoerassen van Guérande, waar u het lokale erfgoed kunt verkennen en genieten van de natuurlijke schoonheid van het gebied.Het gebied biedt ook tal van buitensportmogelijkheden, zoals wandelen, fietsen en golfen. Als u wilt ontspannen op het strand, is er ook een lange kustlijn om van te genieten.

Bekijk op Campings.com