Résidence Saint Cyprien – Een ontspannen vakantie aan de Catalaanse kust

De Résidence Saint Cyprien ligt dicht bij Spanje, Andorra en de prachtige stranden van de Catalaanse kust. Met een groot verwarmd buitenzwembad, een animatieprogramma voor het hele gezin en een kinderclub, biedt deze accommodatie alles om u een ontspannen vakantie met uw gezin of vrienden te garanderen.

Locatie

De residentie Saint Cyprien bevindt zich in de regio Languedoc-Roussillon in het zuiden van Frankrijk, in de provincie Pyrénées-Orientales. De locatie is ideaal gelegen, op slechts 2 kilometer van de prachtige stranden van de Catalaanse kust. Bovendien bent u vanuit hier ook dicht bij Spanje, Andorra en het prachtige landschap van de Pyreneeën.

Voorzieningen

De residentie biedt een scala aan voorzieningen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Het grote verwarmde buitenzwembad is perfect om van te genieten, met inbegrip van een kinderbad waar de kleintjes veilig kunnen spelen. Voor de sportievelingen is er een multisportterrein, waar u aan sporttoernooien kunt deelnemen, zoals voetbal, basketbal en volleybal.

Activiteiten

De Résidence Saint Cyprien biedt een animatieprogramma voor het hele gezin dat ervoor zorgt dat niemand zich zal vervelen. Zo kunt u deelnemen aan culinaire en dansworkshops, sporttoernooien, feestelijke avonden voor een gezellige sfeer, en nog veel meer. Daarnaast zijn er tal van wandel- en fietspaden in de omgeving om te verkennen en kunt u genieten van diverse watersportactiviteiten, zoals kanoën en duiken.

Kinderclub

De Résidence Saint Cyprien heeft een kinderclub die kinderen van 3 tot 17 jaar verwelkomt. Hier kunnen ze deelnemen aan leuke activiteiten onder begeleiding van professionele animatoren. Zo kunnen ze nieuwe vrienden maken en zich vermaken terwijl de ouders genieten van wat vrije tijd.

Bekijk op Campings.com