Résidence Mille Soleils *** – Een Zonovergoten Vakantie in Font Romeu

Trakteer uzelf op een vakantie onder de ongelooflijke zon van de badplaats Font Romeu in de Pyrénées Orientales voor uw zomervakantie. Op het programma staat wandelen, mountainbiken, paardrijden maar ook leuke activiteiten midden in de natuur om met familie of vrienden te ontdekken.

Op het programma op het resort deze zomer staat wandelen/paardrijden, pony trekking, mountainbike circuits, badminton, fitness (gym, stretching, step, aerobics, bodybuilding), squash, tennis, minigolf, speeltuin, golf, petanque, boogschieten, quad/devalkart, gezondheid parcours, trail, oriëntatie loop, adventure parcours, klimmen, trampoline, bowling, casino, bioscoop, disco. Er is van alles te doen rondom Residence Mille Soleils***.

Gelegen in een woonwijk op 500m van het dorpscentrum, vindt u de eerste praktische en noodzakelijke gemakken binnen een straal van 600m. Zoals een bakker, bars en restaurants. Om boodschappen te doen tijdens uw vakantieverblijf in Font Romeu, ligt de supermarkt op 2 km van uw accommodatie.

Bekijk op Campings.com