Résidence Les Rives du Lac

Résidence Les Rives du Lac

Les Rives du Lac ligt op slechts 10 minuten van de zee, tegenover een meer dat is geklasseerd als natuurgebied. Omringd door populaire stranden tijdens de zomer, is het de ideale bestemming voor een onvergetelijke vakantie. De residentie is geopend van 2 april tot 26 september en biedt diverse activiteiten.

Activiteiten

Vergeet uw zwemkleding niet als u in Résidence Les Rives du Lac verblijft. Voor uw zwemmomenten kunt u terecht in het verwarmde buitenzwembad ter plaatse. Het is toegankelijk van april tot september, afhankelijk van de weersomstandigheden. Om uzelf te verwennen, kunt u wat quality time doorbrengen in de wellnessruimte met sauna en hammam. Ontdek de stranden van het bekken van Arcachon of het strand van Super Sud. Surfen, bodyboarden, body surfing en waveskiing zijn allemaal beschikbaar voor de surfprofs. Speciaal voor petanquefans is er een boulodrome ingericht.

Huisdieren welkom

Huisdieren, met uitzondering van honden van de eerste en tweede categorie, zijn toegestaan in de Résidence Les Rives du Lac.

Bekijk op Campings.com