Résidence Le Mas des Flamants: Een Prachtige Vakantiewoning in Frankrijk

Résidence Le Mas des Flamants is een vakantiewoning gelegen in een rustige en groene omgeving, op slechts 5 minuten afstand van het centrum en de winkels. Met de prachtige stranden van Grau du Roi en Port Camargue op slechts 7 km afstand, kunt u hier genieten van een geweldige vakantie.

De vakantiewoning beschikt over verschillende faciliteiten waar u van kunt genieten. Er is een verwarmd buitenzwembad waar u heerlijk kunt ontspannen en de kinderen kunnen spelen. Daarnaast is er ook een tafeltennistafel waar u leuke momenten met uw gezin kunt beleven.

Aigues Mortes, een middeleeuwse stad gelegen tussen de twee armen van de Rhônedelta en de Middellandse Zee, bevindt zich in het hart van de Camargue. Deze stad beschikt over een rijk erfgoed waar u van kunt genieten tijdens uw verblijf in Résidence Le Mas des Flamants.

De vakantiewoning biedt verschillende accommodaties en mogelijkheden voor uw verblijf. Het beschikt over 3-sterren-voorzieningen en is gelegen in de prachtige regio Languedoc-Roussillon in Frankrijk. Met een breed scala aan activiteiten voor alle leeftijden, is deze vakantiewoning de perfecte keuze voor uw volgende vakantie.

Bekijk op Campings.com