Résidence Le Domaine des Fontenelles : Maisons

Résidence Le Domaine des Fontenelles : Maisons is een vakantieresort gelegen in St. Gilles Croix-de-Vie aan de zonovergoten Atlantische kust van Frankrijk. Dit resort biedt comfortabele villa’s en een scala aan activiteiten voor een ontspannen vakantie in de Vendée.

Gelegen aan een voormalige vissershaven met charmante gebouwen en uitstekende zandstranden, biedt Résidence Le Domaine des Fontenelles de perfecte setting voor een vakantie in een natuurlijke en rustige omgeving. Het resort biedt ook eindeloze mogelijkheden voor activiteiten en verkenning.

Activiteiten

Résidence Le Domaine des Fontenelles biedt kilometers aan wandel- en fietspaden om te verkennen. Als je van natuur houdt, kun je genieten van de lokale zoutmoerassen en het prachtige landschap van de Vendée ontdekken. Voor gezinnen zijn er uitstekende themaparken in de buurt om de kinderen te vermaken. Als je van activiteiten in de buitenlucht houdt, kun je boten huren voor boottochten of vissen op zee of in de rivier.

Faciliteiten

De Résidence Le Domaine des Fontenelles is gelegen in het hart van het platteland van de Vendée aan een 18-holes golfbaan. Het resort biedt uitstekende faciliteiten om je hele familie tevreden te stellen. Voor een smakelijke maaltijd kun je terecht in het restaurant op het terrein, dat is gespecialiseerd in verse zeevruchten.

Over de bootreis

Voor deze vakantie kun je aankomen op 10 oktober 2024 en vertrekken op 17 oktober 2024. Dit geeft je voldoende tijd om te genieten van de prachtige omgeving en de ontspannende sfeer van Résidence Le Domaine des Fontenelles.

Bekijk op Campings.com