Résidence Le Crystal – Een ideale bestemming in Cagnes-sur-Mer

Op slechts 1,4 km van het strand en op enkele minuten van Monaco, verwelkomt Résidence Le Crystal u op een bevoorrechte locatie in Cagnes-sur-Mer. Het etablissement is gelegen in een groene omgeving rond een tuin die naar de Provence ruikt. Voor een rustige vakantie met vrienden of familie is het de ideale bestemming. Een mooi buitenzwembad met ligstoelen leent zich voor allerlei waterplezier.

Liefhebbers van geschiedenis komen in Cagnes-sur-Mer aan hun trekken. In Haut-de-Cagnes wacht het Musée de l’Olivier op u voor educatieve bezoeken. Het is in feite een kasteel dat in de 14e eeuw werd gebouwd en door de voorouders van Prins Albert II tot een statig huis werd verbouwd. Terwijl de volwassenen door de smalle straatjes van het middeleeuwse dorp slenteren om door de poorten van de hippodroom te gaan, zullen de kleinsten zich vermaken in het park Le Bois des Lutins, dat op een steenworp afstand van de residentie ligt. Reuzenglijbanen, klimmen, waterspelen… er is geen gebrek aan plezier voor de kinderen.

Ré—-sidence Le Crystal biedt comfortabele accommodatie voor uw vakantie. Het beschikt over een buitenzwembad met ligstoelen waar je kunt ontspannen en genieten van het mediterrane klimaat. Het nabijgelegen strand en de prachtige omgeving maken deze residence een perfecte uitvalsbasis om de Côte d’Azur te verkennen. De stad Cagnes-sur-Mer biedt tal van prachtige bezienswaardigheden en activiteiten, zoals het bovengenoemde Musée de l’Olivier en Le Bois des Lutins. Maar ook het schilderachtige middeleeuwse dorp Templ— les Vallandr—s is zeker een bezoek waard.

Bekijk op Campings.com