Résidence Aqualia: Een Ontspannend Wellnessverblijf in Balaruc les Bains

Introductie

Gelegen in het kuuroord Balaruc les Bains, biedt de Aqualia Residence u een wellnessverblijf. Of u nu op zoek bent naar ontspanning, fitness of wellness, deze accommodatie heeft alles wat u nodig heeft om te genieten van een rustgevende vakantie. Met een verwarmd buitenzwembad, een solarium, een ontspanningsruimte met een hammam en fitnessfaciliteiten, kunt u optimaal genieten van uw verblijf. Daarnaast heeft de accommodatie een ideale locatie met alle plaatselijke winkels binnen een straal van 5 km.

Faciliteiten

De Aqualia Residence biedt verschillende faciliteiten om uw verblijf aangenaam en comfortabel te maken. Het verwarmde buitenzwembad zorgt ervoor dat u kunt genieten van een verfrissende duik, zelfs als het buiten koud is. Het solarium biedt de perfecte plek om te ontspannen en van de zon te genieten. Daarnaast is er een ontspanningsruimte met een hammam en fitnessfaciliteiten, waar u uw lichaam kunt verzorgen en tot rust kunt komen.

Locatie

De Aqualia Residence ligt in het kuuroord Balaruc les Bains, in de provincie Hérault, in de regio Languedoc-Roussillon, Frankrijk. Deze regio staat bekend om zijn prachtige natuurlijke landschappen en geneeskrachtige thermale bronnen. Balaruc les Bains heeft een ideale ligging met gemakkelijke toegang tot alle plaatselijke winkels die u nodig kunt hebben tijdens uw verblijf.

Accommodatie en Prijzen

De Aqualia Residence biedt verschillende accommodaties om aan uw behoeften te voldoen. De prijzen variëren, afhankelijk van het type verblijf en de duur van uw verblijf. Op de website van Campings.com kunt u gedetailleerde informatie vinden over de beschikbare accommodaties en de bijbehorende prijzen. Er wordt verwacht dat u aankomt op 2 december 2023 en vertrekt op 9 december 2023.

Bekijk op Campings.com