Reisspecialisten kunnen u helpen bij het plannen van een camper- of campervakantie in Canada

Een camper- of campervakantie in Canada gaat over de flexibiliteit en vrijheid die moderne campervans bieden. Met een Canada Motorhome-vakantie kunt u in uw eigen tempo verkennen en onderweg stoppen bij opvallende campings en schilderachtige gezichtspunten. De experts van reisspecialisten kunnen u helpen de beste route voor uw camper of camper te kiezen. U kunt hen ook vragen om u te helpen de perfecte route te plannen om uw plezier te maximaliseren.

Canadream -campers

Canadream -campers bieden alles wat u nodig hebt om te genieten van een geweldige campervakantie in Canada. Kies uit gezellige tweepersoonskampers tot gigantische campers die tot zeven personen kunnen slapen. Met zoveel vrijheid om te verkennen, zijn campers een geweldige keuze voor gezinsvakanties. Je kunt je camper rijden waar je maar wilt en zo vaak stoppen als je wilt voor de perfecte fotomans.

Een Canadream -camper kan gemakkelijk van dag tot nacht worden omgezet, waardoor het gemakkelijk is om in verschillende klimaten te reizen. De camper is volledig uitgerust met airconditioning, verwarming en een keuken. Er is ook een bekken en douche, spoeltoilet en een radio/CD -speler. Als u uw Canadese campervakantie liever een beetje comfortabeler wilt maken, kunt u een camper selecteren met een ruim bed.

Een campervakantie in Canada is zeker vol avontuur. Van het ongerepte landschap tot de bruisende steden, er is geen tekort aan activiteiten om aan iedereen te smaken. Canada is het grootste en meest diverse land ter wereld, waardoor het een ideale keuze is voor een campervakantie. Canadream -campers voor Camper Holiday in Canada

Kamperen in provinciale parken

In Canada kan kamperen in provinciale parken een geweldige manier zijn om een weekend of zelfs een week door te brengen. Provinciale parken zijn meestal geopend van mei tot september en bieden een breed scala aan accommodaties. U kunt online reserveren of bij de ingang van het park, en de meeste parken laten enkele plekken open voor inloopkamperen. Tijdens de winter kunt u provinciale parken bezoeken voor activiteiten voor daggebruik of overnachtingen in dakaccommodaties. Kamperen is ook toegestaan in achterlandgebieden van vele provinciale parken.

Quetico Provincial Park in Ontario is de grootste en oudste ongerepte wildernis in Canada. Hier kun je je zo dicht bij de natuur voelen als je kunt krijgen. Er is geen mobiele telefoonsignaal, geen gemotoriseerde voertuigen en weinig mensen in vergelijking met de andere provinciale parken van Ontario. En omdat er weinig campings zijn, zijn er minder mensen dan bij de meeste andere parken. Je kunt ook in een huisje of yurt blijven als je dat liever hebt.

In de buurt kun je de Laurentian View Dairy bezoeken voor Primo Ice Cream. Dit park, Ontarios op de tweede plaats na Algonquin, beschermt het grootste stuk Carolinian Forest in Canada. Dit park bevindt zich op een zandspit in Lake Erie Southwest of London, Ontario. Het park is de thuisbasis van 330 soorten vogels. Het park heeft 262 campingites.

RV -afvalverwijdering

Als u een kampeervakantie in Canada plant, vraagt u zich misschien af hoe u RV -afval goed kunt weggooien. Net als elk ander apparaat, hebben campers hun eigen speciale behoeften aan afvalverwijdering. Indien niet goed verwijderd, kan afval van kampeerders lokale dieren in het wild, vegetatie en waterwegen vervuilen. Hier zijn enkele nuttige tips om in gedachten te houden. Vergeet niet om lokale wetten te volgen en campings en andere locaties te behandelen, zoals zij die van u zijn.

In het ideale geval verblijft u op een camping met een RV -station. Met deze faciliteiten kunnen kampeerders het afvalwater veilig uit hun voertuigen dumpen. Meestal zijn deze dumpstations gratis voor overnachtingskampeerders. Niet-campers moeten mogelijk betalen voor hun service. Veel benzinestations en vrachtwagenstops hebben een station voor campers. Je wilt aandacht besteden aan waar je verblijft en hoeveel uren je daar wilt doorbrengen.

Om te voorkomen dat uw camper ruikt, vergeet dan niet uw toiletten te legen. Als u op een camping verblijft met een septisch systeem, legt u de tank op bij aangewezen dumpgebieden. Je moet regels over vuur volgen, omdat campings vaak bosbranden ervaren. Bovendien moet u voorkomen dat uw camper aan de weg wordt geparkeerd. U wilt niet alleen niet te maken krijgen met bosbranden, u kunt in de buurt van automobilisten in gevaar brengen. Bovendien kan uw camper smalle wegen blokkeren.

Recommended Posts