Prachtig kamperen bij Camping Finida in Umag, Kroatië

Camping Finida in Umag, Kroatië is een ideale bestemming voor kampeerliefhebbers die op zoek zijn naar een rustige plek om te genieten van de natuur en de frisse lucht. Deze niet al te grote camping biedt voldoende schaduwrijke plekken en heeft keurig sanitair. De kust rondom de camping bestaat deels uit rotsen en deels uit aangelegde plateaus. Met een ACSI-richtprijs kun je hier genieten van een verblijf op een pitch superior.

Prachtige locatie

Gelegen in het hart van Istrië, een prachtige regio in Kroatië, ligt Camping Finida op enkele kilometers afstand van het centrum van de historische stad Umag. Vanaf de camping zijn een aantal prachtige zandstranden gemakkelijk te bereiken, wat perfect is voor een dag aan zee. Ook in de directe omgeving van de camping vind je veel groene natuur, ideaal voor wandel- en fietstochten.

Aangename faciliteiten

Camping Finida beschikt over alle faciliteiten die je nodig hebt voor een comfortabel verblijf. Het sanitair is keurig onderhouden en van uitstekende kwaliteit. Er zijn douches, toiletten en afwasgelegenheden beschikbaar. Daarnaast is er ook een winkeltje waar je de nodige boodschappen kunt halen.

Perfect voor gezinnen

De camping is zeer geschikt voor gezinnen. Er zijn ruime kampeerplekken, ideaal voor tenten, caravans en campers. Daarnaast zijn er ook speciale faciliteiten voor gezinnen, zoals een speeltuin voor de kinderen. De nabijheid van de zee biedt ook mogelijkheden voor verschillende watersportactiviteiten, zoals zwemmen, snorkelen en vissen.

Geweldige kampeerervaring

Camping Finida zal zeker een geweldige kampeerervaring bieden. Je kunt genieten van de prachtige natuur, de rust en de ontspannen sfeer op de camping. De mooie ligging en de uitstekende faciliteiten maken het de ideale plek om even helemaal tot rust te komen. Of je nu wilt relaxen bij je tent of caravan, wilt genieten van de zon op het strand of actief wilt zijn in de omgeving, Camping Finida heeft voor ieder wat wils.

Bekijk op Eurocampings.nl