Plan je een campervakantie in Noorwegen?

Als u een campervakantie in Noorwegen plant, vraagt u zich misschien af hoe u daar kunt komen. Je kunt een veerboot nemen van Kristiansand naar Bergen en je reis voortzetten van daaruit naar Torvikbygd en Jondal. Eenmaal in Bergen kunt u contact maken met veerboten in Vossevangen, Mannheller-Fodnes, Stranda, LiaBygda en Sjoholt. Daarna kun je een trein vangen naar Mole en je vakantie overgaan over de weg.

Atlantische weg

De Atlanterhavsveien Sjostuer -camping biedt zowel camper- als tentsites. Deze site ligt voor de kust en heeft een groot campinggebied, geweldig voor een ontspannen vakantie. Bezoekers kunnen ook boten huren en toegang hebben tot een gemeenschappelijke barbecue -hut. De hutten zijn comfortabel en hebben een gedeelde was- en droogruimte. Je kunt je hond ook meenemen en ontspannen met hem of haar op de campings buiten bubbelbaden.

Lofoten -eilanden

Het kiezen van een campervakantie op de Lofoten -eilanden voor uw vakantie in Noorwegen is een geweldig idee voor een gezin dat wat quality time aan de kust wil doorbrengen terwijl hij op een Noorse vakantie is. De eilanden bieden een breed scala aan activiteiten die leuk zijn voor het hele gezin, en je kunt genieten van alle bezienswaardigheden en geluiden van het gebied door een camper te huren. U vindt ook een breed scala aan campings in Lofoten die geschikt zijn voor elk type reiziger, inclusief kampeerders.

Road Tolls

Als u in Noorwegen een camper -vakantie in Noorwegen neemt, moet u rekening houden met wegtol. Er zijn een aantal geautomatiseerde tolstations en hebben allemaal een speciaal autopass -symbool om ze te onderscheiden van andere tolgelden. Als u wilt voorkomen dat u de tol betaalt, moet u uren uit de weg rijden of extra veerboten nemen. Motorhomes en andere voertuigen worden hetzelfde in rekening gebracht als auto’s, en de kosten zijn meestal niet overdreven.

Als je op zoek bent naar een wandelcampervakantie, is Noorwegen een fantastische keuze. Noorwegen heeft een verscheidenheid aan wandelpaden die goed zijn onderhouden, en bieden veel mogelijkheden voor het bekijken van vogels, evenals onderdompeling in de Noorse cultuur van Friluftsliv. Er zijn tal van wandelingen en kampeergebieden dicht bij de belangrijkste steden van het land, waaronder Oslo. Bovendien zorgen Norways schilderachtige landschappen voor een geweldig landschap voor uw camper.

Klimmen

Als je van klimmen houdt, waarom boek dan geen klimmen tijdens een campervakantie naar Noorwegen? Het is een geweldige manier om het land van bovenaf te zien terwijl je een onvergetelijk avontuur hebt. Dit land heeft tal van klimroutes en veel verschillende soorten rotsklimmen. En omdat het relatief warm is, kun je zelfs wat fjord zwemmen zonder een wetsuit! Maar je moet voorbereid zijn op koele avonden, omdat er een aantal ijzige bergen in het verre noorden zijn.

Als u op zoek bent naar een ontspannende kampeervakantie in een prachtig land, overweeg dan om een camper in Noorwegen te huren. Dit land heeft honderden campings variërend in omvang, voorzieningen en prijs. De meeste campings in Noorwegen werken op een vijfsterrensysteem, waarbij de hogere sterren betere faciliteiten aangeven. Hoewel een camping met één sterren alleen schoon water kan bieden, hebben de luxe campings van vijfsterren een winkel op locatie, zwembad en andere voorzieningen. Sommige campings bieden luxe cabines of zijn anders gesloten voor voertuigen.

Auto -huur

Een Campervan -huur in Noorwegen is een geweldige manier om alle bezienswaardigheden van dit prachtige land te zien. Het landschap is adembenemend en beschikt over bijna 50 nationale parken. Het land staat bekend om zijn bergen, gekartelde pieken en adembenemend uitzicht. Wandelaars zullen veel van hun vakantie -time -out doorbrengen in de natuur, de bergen wandelen of gewoon de spectaculaire bezienswaardigheden innemen. Het gebruik van een Campervan -huur in Noorwegen is een geweldige manier om alle sites te zien waarover je hebt gehoord terwijl je geniet van een Campervan -vakantie.

Recommended Posts