Overnachten in de kasteeltuin van Muiderslot

Ben je op zoek naar een magische kampeerervaring? Dan hebben wij goed nieuws! Deze zomer kun je kamperen in de kasteeltuin van het middeleeuwse kasteel Muiderslot. Het Muiderslot is het oudste en best bewaarde kasteel van Nederland en biedt nu de mogelijkheid voor een unieke overnachting. Reserveer snel via muiderslot.nl/kaartjes en maak je klaar om een nacht door te brengen op deze koninklijke locatie.

Geniet van een betoverende overnachting

Tijdens deze exclusieve overnachting wordt je na sluitingstijd van het museum ontvangen met een verfrissend welkomstdrankje. De tent, slaapmatjes en stoeltjes staan al voor je klaar, dus je hoeft alleen je slaapzak en kussen mee te nemen. En dat is nog niet alles. Je krijgt ook een rijk gevulde picknickmand met allerlei lekkernijen die je kunt opeten in de prachtige kasteeltuinen.

Na het eten neemt een gids je mee op een zomeravondtour door het kasteel. Luister naar de boeiende verhalen over de geschiedenis van Muiderslot terwijl je geniet van de adembenemende zonsondergang. Eenmaal terug in de kasteeltuin kun je ontspannen bij het kampvuur en luisteren naar spannende kasteelverhalen. Ga daarna heerlijk slapen in je tentje onder de sterrenhemel.

Een arrangement met alles wat je nodig hebt

Dit arrangement is speciaal samengesteld voor twee personen en kost slechts 99 euro per persoon per nacht. Bij de prijs inbegrepen zijn de tent, luchtbedden, campingstoelen, welkomstdrankje, picknickmand, kasteeltour met een gids, kasteelverhalen bij het kampvuur en een smakelijk ontbijtje. Je hebt alleen je eigen slaapzak en kussen nodig. Hoewel er geen douches zijn, kun je wel een verfrissende duik nemen in de Vecht. En natuurlijk zijn er toiletten en een bar waar je koele drankjes kunt halen. Maak snel je reservering via muiderslot.nl/kaartjes en maak je klaar voor een unieke kampeerervaring op het Muiderslot.