Op avontuur met een vintage camperbus

Er is niets leuker dan met een camperbus op pad te gaan. Of je nu kiest voor een modern exemplaar of een oldtimer, elke camperbus heeft zijn charme. Maar er is iets bijzonders aan het reizen met een vintage camperbus. Het is misschien wat meer werk, maar het geeft je het gevoel van avontuur en nostalgie. Voordat je op weg gaat, is het echter belangrijk om de remmen en de koppeling van de oude camperbus te testen. Zo weet je zeker dat alles goed werkt en kun je met een veilig gevoel op pad gaan.

Tralaluna is een bedrijf dat dezelfde visie heeft als CamperHomie. Ze willen mensen bewust maken van het reizen en bieden daarom vintage campers te huur aan. Ze weten dat oldtimers soms als vervuilend of duur in onderhoud worden gezien, maar zij zorgen ervoor dat hun campers zo duurzaam mogelijk zijn. Ze moedigen hun klanten aan om lokaal te kamperen, langzaam te reizen en te genieten van lokale producten. Daarnaast zijn ze ook goed in recyclen en upcyclen van materialen. Ze delen graag tips voor een bewust kampeeravontuur in de omgeving.

Op pad met de camperbus Columbus

Onlangs mochten we op avontuur met de oldtimer Mercedes camperbus van Tralaluna, genaamd Columbus. Het interieur van de camperbus is werelds en verrassend. Elke camperbus heeft zijn eigen unieke kenmerken en er is veel zorg besteed aan de details. Martin en Manilde, de eigenaren van Tralaluna, zorgen ervoor dat hun klanten een unieke en zorgeloze kampeerervaring hebben. Ze voorzien hun campers van alle gemakken en zorgen zelfs voor verrassingen onderweg.

We besloten om te kamperen op Landgoed Mariahoeve, een prachtig bosrijk gebied dat door Manilde en Martin werd aanbevolen. We werden hartelijk ontvangen en kregen zelfs de mogelijkheid om deel te nemen aan een Indisch buffet. Het terrein bood ruime en groene kampeerplekken, waar je zelfs een vuurtje mocht stoken. Het voelde alsof we echt even weg waren van het dagelijkse leven.

Wat opvalt aan de camping is dat elk gedeelte een eigen thema heeft, zoals het romantische meer en het Wifi Woods waar je zelfs rustig kunt werken. Er zijn ook originele verblijven beschikbaar voor mensen zonder kampeermiddel, zoals een yurt, een tipitent en een slaapwagen. Overal komt het thema van de kampeeermiddelen terug in het interieur. Martin en Manilde zorgen ervoor dat hun klanten van alle gemakken zijn voorzien en een totale beleving hebben tijdens hun kampeervakantie.

Met Tralaluna hebben we een geweldige tijd gehad en hebben we genoten van het avontuur met de vintage camperbus Columbus. Martin en Manilde zijn echte pioniers op het gebied van kamperen en hebben ons geïnspireerd om ook iets te betekenen in de kampeerwereld. Als je meer wilt weten over unieke kampeermiddelen, raad ik je aan om een kijkje te nemen op de website van Tralaluna.