Op avontuur met de camper: Nederlandse reiservaringen

Dag 1: Beltrum

Op dinsdag 30 mei zijn we vroeg in de ochtend vertrokken voor onze camperreis door Nederland. Onze eerste bestemming is Beltrum, waar we naar camperplaats Erveroos gaan. Onderweg genieten we van de prachtige natuur en komen we langs een klompenfabriek. Bij aankomst op de camperplaats zijn we verrast door het groene en rustige terrein. We brengen de middag door in het nabijgelegen supermarkt en genieten van onze eerste nacht op de camperplaats.

Dag 2: Fietsen naar Groenlo

Op woensdag 31 mei besluiten we om een fietstocht te maken via de knooppunten. We fietsen door mooie natuur en akkerbouwgebieden en komen ook door het plaatsje Groenlo. Na een tocht van 35 kilometer keren we terug naar de camperplaats in Beltrum, waar we nog napraten met de beheerder.

Dag 3: Ontdekken van Beltrum

Op donderdag 1 juni is het weer iets minder, maar dit weerhoudt ons er niet van om te gaan fietsen. We verkennen opnieuw de omgeving van Beltrum en komen langs diverse landbouwgebieden. Na een tocht van 36 kilometer komen we weer terug bij de camper en genieten we van de zon.

Dag 4: Naar Winterswijk

Op vrijdag 2 juni gaan we verder naar Winterswijk. We bezoeken de winkel Obelink voor luifelstangen en vervolgens rijden we door naar camping Het Winkel. Hier vinden we een geschikte plek op de camperplaats en genieten we van een vrije dag.

Dag 5: Verkenning van Winterswijk

Op zaterdag 3 juni verkennen we Winterswijk per fiets. We bezoeken de markt en maken een mooie tocht door het landschap. Na een tocht van 25 kilometer keren we terug naar de camping.

Dag 6: Op weg naar Hengelo

Op zondag 4 juni gaan we richting Hengelo. We verblijven op camperplaats De Vlinder en zijn onder de indruk van de ruime plaatsen. Tijdens ons verblijf nemen we een vrije dag.

Dag 7: Fietsen naar Doesburg

Op maandag 5 juni genieten we van het mooie weer en besluiten we te gaan fietsen naar Doesburg. Onderweg komen we langs mooie huizen en genieten we van het mooie landschap. Bij terugkomst op de camperplaats hebben we 38 kilometer afgelegd.

Dag 8: Verkenning van Zutphen

Op woensdag 7 juni gaan we naar Zutphen en verblijven we op camperplaats De Nicohoeve. We verkennen de stad per fiets en genieten van de oude gebouwen en smalle steegjes. Na 20 kilometer fietsen keren we terug naar de camperplaats.

Dag 9: Steenderen en Bronkhorst

Op donderdag 8 juni gaan we naar Steenderen en verblijven we op camperplaats Landlust. We maken een fietsroute van 30 kilometer en bezoeken het kleinste stadje van Nederland, Bronkhorst. Na een dag vol fietsen keren we terug naar de camper.

Dag 10: Richting Slagharen

Op zondag 11 juni beginnen we aan onze reis naar Slagharen. We verblijven op camperplaats Bembomhoeve en genieten van een rustdag. We maken een fietstocht naar Emmy en worden bezocht door bekenden. Ondanks de warme temperaturen blijven we buiten tot middernacht.

Dag 11: Terug naar huis

Op maandag 12 juni vertrekken we uit Slagharen en rijden we terug naar huis via Veenoord. We genieten nog van een bezoek aan een paardenfokkerij voordat we definitief naar huis rijden.