Ontspanning temidden van natuurpracht op Camping Humawaka

Introductie

Camping Humawaka is een idyllische camping gelegen tussen de meren en de bergen, op minder dan 800 meter van de rivier Artuby. Deze paradijselijke locatie biedt een warme en vriendelijke sfeer waar u kunt genieten van een ontspannend verblijf. Van visserij en zwemmen in de rivier tot canyoning, wandelen en fietsen, er is altijd genoeg te beleven op deze prachtige camping. Bovendien biedt de camping een reeks voorzieningen, zoals gratis wifi, een bar, een terras en een tuin.

Over Camping Humawaka

De schoonheid van Camping Humawaka ligt niet alleen in de omringende natuur, maar ook in de uitstekende voorzieningen die het biedt. Of u nu alleen komt, met uw partner, vrienden of familie, deze camping heeft voor elk wat wils. Met een mix van activiteiten, waaronder vissen, zwemmen, canyoning, wandelen en fietsen, zult u nooit een saai moment hebben tijdens uw verblijf. Ontsnap aan de dagelijkse drukte en geniet van de rust en sereniteit van de natuurlijke omgeving.

Voorzieningen en Diensten

Camping Humawaka heeft een aantal faciliteiten en diensten om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Gratis wifi is beschikbaar, zodat u kunt blijven verbonden met het thuisfront terwijl u geniet van uw vakantie. De camping heeft ook een bar en een terras waar u kunt ontspannen en genieten van een verfrissend drankje. Als u wilt ontspannen en tot rust wilt komen, kunt u genieten van de prachtige tuin van de camping.

Locatie en Omgeving

Gelegen aan Chemin du Déroc, Quartier le Pigeonnier, bevindt Camping Humawaka zich in de mooie provincie Var, in de regio Provence-Alpen-Côte d'Azur van Frankrijk. De camping kan bogen op een gunstige ligging tussen de meren en de bergen, waardoor u kunt genieten van een adembenemend uitzicht en gemakkelijke toegang tot verkenningen in de natuur.

Bijkomende Informatie

De Camping Humawaka heeft 3 sterren en de prijs voor een verblijf begint bij €767. U kunt genieten van dit stukje paradijs tussen 31 augustus 2023 en 7 september 2023. Er is genoeg accommodatie beschikbaar, dus reserveren is nu mogelijk.

Bekijk op Campings.com