Ontspannen kamperen bij Camping Abri de Camargue

Camping Abri de Camargue is een mooie camping gelegen op slechts 1000 meter van de zee en 1500 meter van het vissersdorp Grau du Roi in Zuid-Frankrijk. De camping verwelkomt u in een groene omgeving op een ruim terrein met een gezellige en familiale sfeer.

Voorzieningen

Op de camping kunt u genieten van diverse voorzieningen, waaronder een mooi buitenzwembad en een overdekt en verwarmd zwembad. Tijdens de zomerschoolvakanties wordt er dagelijks animatie aangeboden voor het hele gezin en is er een kinderclub met leuke activiteiten voor kinderen van 4-12 jaar. Verder beschikt de camping over een kruidenierswinkel, een snackbar en een restaurant. In juli en augustus is er ook een gratis pendelbus die u naar het strand brengt.

Omgeving

De camping is gelegen in het departement Gard, in de regio Languedoc-Roussillon in het zuiden van Frankrijk. De omgeving staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid en heeft veel te bieden voor natuurliefhebbers. U kunt prachtige wandelingen maken in het nabijgelegen natuurreservaat van Camargue, bekend om zijn moerassen en wilde paarden. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om te watersporten, vissen of gewoon te genieten van het prachtige weer en de prachtige stranden in de omgeving.

Praktische informatie

De camping is geopend van 13 september tot 20 september 2023. De prijs voor een verblijf bedraagt €196,-. Voor meer informatie en om te reserveren, kunt u terecht op https://www.campings.com/nl/search/camping-abri-de-camargue-77579.

Bekijk op Campings.com