Ontspan en geniet op Camping Ker Yaoulet in Bretagne

Introductie

De camping Ker Yaoulet is ideaal gelegen tussen Guérande en Vannes, op 300 meter van het strand, in een rustige bosrijke omgeving. Deze camping in Bretagne biedt een ontspannen vakantie met tal van faciliteiten en recreatiemogelijkheden voor het hele gezin.

Zwemparadijs en recreatie

Maak gebruik van het prachtige zwemparadijs op Camping Ker Yaoulet tijdens uw vakantie. Het zwemparadijs heeft een buitenzwembad, glijbanen, kikkerbaden en zelfs een overdekt zwembad. De perfecte plek om af te koelen en plezier te hebben met het gezin.

Naast het zwemparadijs biedt de camping ook verschillende recreatiemogelijkheden voor jong en oud. Doe mee aan jeu de boulestoernooien of geniet van avondanimaties, zoals karaoke, dansen, bingo en barbecues. Kinderen kunnen deelnemen aan de miniclub voor kinderen van 4-10 jaar oud, waar ze kunnen spelen en nieuwe vrienden kunnen maken.

Faciliteiten

Camping Ker Yaoulet biedt verschillende faciliteiten om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Er is een bar met wifi, een kruidenierswinkel waar u uw dagelijkse boodschappen kunt doen, een pizzeria waar u kunt genieten van heerlijke pizza’s en een tv-kamer waar u kunt ontspannen en naar uw favoriete programma’s kunt kijken.

Omgeving

De camping is gelegen in de provincie Morbihan en de regio Bretagne. Deze regio staat bekend om zijn prachtige natuur, charmante dorpjes en historische bezienswaardigheden. Bezoek het middeleeuwse stadje Guérande en ontdek de oude stadsmuren en het zoutmoerasgebied. Breng ook een bezoek aan Vannes, een oude stad met een historisch centrum vol met vakwerkhuizen en gezellige straatjes.

Reserveren

De camping is beschikbaar van 3 september 2023 tot 10 september 2023. Reserveer uw verblijf op Camping Ker Yaoulet via de volgende link voor slechts €299,-.

Bekijk op Campings.com