Ontdek Waterwereld Rulantica in Europa-Park

Op weg naar je kampeervakantie in Zwitserland of Italië is een tussenstop heel fijn, zeker als je met een caravan reist. Heb je er wel eens aan gedacht om die tussenstop gewoon een hele dag of meerdere dagen te laten duren? Europa-Park is hiervoor onze favoriete locatie.

Rulantica is het nieuwe waterpark van Europa-Park en wij zijn al jaren fan. Het complex ligt in Zuid-Duitsland en is perfect voor een tussenstop op weg naar je vakantiebestemming. Met 31000 m2 aan waterpret en meer dan 50 glijbanen en attracties is er volop vermaak voor jong en oud.

Bij binnenkomst word je geregistreerd en ontvang je een polsbandje. Dit bandje is je toegangsbewijs en betaalmiddel in het park. Je kunt bij alle bars, winkels en restaurants betalen met je bandje. Aan het einde van de dag kun je alles afrekenen. Je eigendommen kun je veilig opbergen in een kluisje dat je opent met je polsbandje.

Er zijn tal van glijbanen en attracties om van te genieten. Voor de waaghalzen zijn er spannende glijbanen zoals Vinter Rytt en Vildfål. Ook is er een golfslagbad, een lazy river en een poolbar waar je kunt ontspannen en genieten van een cocktail. Voor de kleintjes is er een speciaal peuterspetterbad en een spetterplaats om heerlijk in te spelen.

Naast alle waterpret is er ook een luxe wellnessgedeelte genaamd Hyggedal, waar je kunt ontspannen in de sauna of stoombad. Kinderen onder de 12 jaar zijn hier niet welkom. Het is mogelijk om een combinatieticket te kopen voor Rulantica en Europa-Park, wat voordeliger is. Het is aan te raden om je tickets ruim van tevoren te reserveren, omdat Rulantica erg populair is.

Kortom, Rulantica is de ideale tussenstop voor een kampeervakantie in Europa. Geniet van de spannende glijbanen, het ontspannen in de poolbar en de luxe wellnessfaciliteiten. Reserveer je tickets op tijd en maak van je tussenstop een onvergetelijke ervaring.