Ontdek Geweldige Bestemmingen met Camperreizen van Travelhome

Ervaar de prachtige natuur, bruisende steden en rustige nationale parken tijdens een camperreis met Travelhome. Of je nu naar Canada, Amerika, IJsland of Noorwegen gaat, met Travelhome wordt het een onvergetelijke ervaring.

Travelhome is al sinds 1986 dé camperspecialist en onderdeel van de ANWB. Wat begon als het verhuren van campers in Nederland, is uitgegroeid tot het aanbieden van camperreizen door heel Europa en daarbuiten. Bestemmingen als Canada, Amerika, Cuba, Namibië en Australië behoren allemaal tot de mogelijkheden. Vooral Amerika en Canada zijn erg populair.

Amerika: Natuur en Steden

Amerika is een divers land. Het is ideaal om prachtige natuurparken te combineren met grote steden. Met een camper kun je het land op je eigen tempo ontdekken en zelf bepalen waar je stopt.

Amerika is groot, dus waar begin je je camperreis? Ga je voor het zuidwesten of noordwesten? Of kies je liever voor een van de 50 staten, zoals Florida of Alaska? We beschrijven hier een aantal reizen in Amerika.

Florida: Meer dan Strand

Florida staat bekend om zijn palmbomen, helderblauwe wateren en witte stranden. Maar er is meer te ontdekken dan dat. Florida heeft uitgestrekte moerasgebieden met bijzondere vogelsoorten en alligators. Het Everglades National Park is het grootste subtropische natuurgebied van Amerika.

Daarnaast heeft Florida bruisende steden als Jacksonville en Miami. Jacksonville is de grootste stad in Florida en heeft lange stranden. Miami is een metropool en een van de grootste steden van Amerika. Met zijn Art Deco gebouwen aan Ocean Drive waan je je in de jaren ’30.

West-Amerika: Nationale Parken en Steden

West-Amerika staat hoog op veel bucketlists. Ook hier is een camper ideaal om de natuurparken te verkennen. Denk aan de prachtige Grand Canyon in Arizona, Zion National Park met zijn indrukwekkende wandelingen, Joshua Tree National Park met zijn vreemde landvormen en het adembenemende Yosemite National Park.

Naast de nationale parken heeft West-Amerika ook grote steden zoals Las Vegas, San Francisco en Los Angeles. Hier valt altijd iets te beleven.

Canada: Natuur en Steden

Canada is een andere populaire bestemming voor camperreizen. Het land biedt betoverende natuur en bruisende steden. Maar welke kant van Canada kies je? West of Oost?

West-Canada: Ongerepte Natuur

In West-Canada vind je overweldigende natuurlandschappen met bossen, meren en bergen. Hier bevindt zich ook de populairste bestemming voor camperreizen. Je kunt hier kanoën, een helikoptervlucht maken of met een kabelbaan naar de top van de Sulphur Mountain.

In West-Canada liggen bekende nationale parken zoals Banff National Park, Jasper National Park, Kootenay National Park en Yoho National Park. Ook de steden Vancouver en Calgary zijn een bezoek waard.

Oost-Canada: Steden en Niagara Falls

In Oost-Canada vind je wereldsteden als Toronto en Montreal. Hier kun je heerlijk winkelen, genieten van de prachtige uitzichten en de multiculturele sfeer ervaren. Natuurlijk mag een bezoek aan de Niagara Falls niet ontbreken.

In de provincie Ontario vind je Algonquin Provincial Park, waar je kunt hiken, raften en wildlife kunt spotten.

Meer Lezen

Wil je meer kampeernieuws lezen? Kijk dan op CampersCaravans.nl.