Ontdek een Slimme Manier om Je Camper te Besturen

Met de voortdurende technologische vooruitgang kunnen we tegenwoordig bijna alles op afstand bedienen. Of het nu gaat om verlichting, verwarming, alarmsystemen of zelfs de inhoud van gasflessen, er is een app voor alles. Maar wat als er een manier was om al deze systemen centraal te beheren en te bedienen met één enkele app? Dat is waar CaraControl in het spel komt.

Wat is CaraControl?

CaraControl is een product van Leisure Telematics, een bedrijf dat gespecialiseerd is in innovatieve telematicasystemen. Hoewel ze oorspronkelijk gericht waren op de auto- en scheepvaartindustrie, hebben ze nu ook een slimme oplossing voor campers ontwikkeld. Met de CaraControl-unit kun je alles van verlichting en verwarming tot accu’s en alarmsystemen op afstand bedienen en bewaken, allemaal via één handige app.

Alles onder controle

Met CaraControl heb je volledige controle over alle elektronische systemen in je camper. Je kunt bijvoorbeeld de verlichting in- en uitschakelen of dimmen, de thermostaat van de boiler, kachel of airco naar wens instellen en zelfs informatie over de status van zonnepanelen en tankniveaus bekijken. Met deze app kun je ook een ideaal leefklimaat creëren voordat je weer terugkomt van een wandeling.

Wat nog beter is, is dat CaraControl zelfs werkt als je niet in de buurt van je camper bent. Via het LTE-M netwerk kun je verbinding maken en alles op afstand bedienen.

Handige extra’s

Naast het bedienen van alle systemen in je camper, biedt CaraControl ook handige extra functies. Met de nivellering-assistent kun je controleren of alles waterpas staat, en met de geïntegreerde GPS-tracker kun je altijd je camper terugvinden, zelfs na een gezellige avond elders.

CaraControl biedt ook een draadloos gasmeetsysteem, waarmee je de inhoud van je gasflessen kunt meten en gaslekkages kunt detecteren. Dit is een geweldige functie voor extra gemoedsrust en veiligheid.

Compatibel met nieuwbouw en retrofit

CaraControl is compatibel met zowel nieuwe als oudere campers. Als je al apps hebt om bepaalde apparaten te bedienen, kan CaraControl deze integreren in het overzichtelijke dashboard. Het systeem tast de werking van de aangesloten apparaten niet aan en heeft geen invloed op eventuele fabrieksgaranties.

Verkrijgbaarheid en prijs

Je kunt de CaraControl-set rechtstreeks kopen bij Leisure Telematics in Rotterdam of bij aangesloten dealers. Het starterspakket kost € 665.- en je kunt het systeem altijd verder uitbreiden. De CaraControl-app is gratis beschikbaar voor iOS en Android.

Ontdek vandaag nog de slimme manier om je camper te besturen met CaraControl!

Meer informatie, online verkoop en dealeradressen: Leisure Telematics