Ontdek deze unieke campings bij wijngaarden in Nederland

Wist je dat je ook in Nederland kunt genieten van kamperen bij een wijngaard? In dit artikel delen we vijf bijzondere campings waar je kunt genieten van prachtige vergezichten, rust en natuur.

Thabor Hoeve in Friesland

De Thabor Hoeve in Friesland is een unieke camping gelegen in een voormalig klooster. Naast de kampeerplekken vind je hier ook een wijngaard en wijnproeverij. Geniet van de rust en ontdek de prachtige omgeving.

De Kreitsberg in Zeeland

De Kreitsberg in Zeeland is een accommodatie met een wijngaard, boerderijcamping en Bed & Breakfast. Hier kun je genieten van de natuur en een rondleiding krijgen door de wijngaard.

Winery and Herbs in Schijndel

Winery and Herbs in Schijndel is een kampeer- en wijnboerderij met een landelijke camping en kruidentuin. Ontdek de bijzondere wijngaard en geniet van heerlijke producten vers van het land.

Wijnhoeve Elanova in Vorden

Wijnhoeve Elanova in Vorden is een camping gelegen in de prachtige Achterhoek. Hier kun je niet alleen kamperen, maar ook een rondleiding krijgen door de wijngaard en genieten van de verschillende wijnen.

Klein-Amerika in Groesbeek

Klein-Amerika in Groesbeek is een camping, wijngaard en landbouwbedrijf gelegen in Gelderland. Hier kun je genieten van prachtige vergezichten en de Groesbeekse wijn proeven.

Ben je nog op zoek naar een camper of caravan? Bekijk dan ons actuele aanbod op de website.

Geniet van een unieke kampeerervaring bij een wijngaard in Nederland!