Ontdek de Schoonheid van Residence Le Hameau du Moulin in Frankrijk

De residentie Le hameau du Moulin, gelegen in de buurt van Lascaux, in het hart van de Périgord Noir, is de ideale plek om het regionale erfgoed te ontdekken. U zult vooral het verwarmde buitenzwembad op prijs stellen, evenals het pierenbad voor kinderen. Naast de vele buitenactiviteiten die de regio te bieden heeft, biedt de residentie haar vakantiegangers een kinderspeelplaats, evenals een volleybalveld en een pingpongtafel. Ter plaatse is er een kinderclub voor de kinderen van 4-11 jaar tijdens de schoolvakanties en een tienerclub voor de kinderen van 12-15 jaar.

De residentie Le Hameau du Moulin biedt comfortabele accommodatie in een landelijke omgeving. Alle winkels die u nodig hebt, vindt u binnen een straal van 5 km. De residentie beschikt over een wasserette die tegen betaling beschikbaar is voor haar gasten.

Met een verblijf in Residence Le Hameau du Moulin heeft u de mogelijkheid om de prachtige natuur en cultuur van de Dordogne te verkennen. Als u van het buitenleven houdt, zijn er tal van activiteiten om van te genieten, waaronder wandelen, fietsen, kanoën en paardrijden. U kunt ook een bezoek brengen aan historische bezienswaardigheden zoals de grotten van Lascaux en vele kastelen en dorpen in de omgeving.

Bekijk op Campings.com