Ontdek de Rustige en Natuurlijke Camping Onlycamp Vauban

Ben je op zoek naar een rustige en natuurlijke camping, gelegen in de prachtige vlakke Rijnvallei? Maak dan kennis met Onlycamp Vauban, gelegen naast de beroemde vesting Neuf-Brisach in Haut-Rhin Frankrijk! Deze camping is de ideale uitvalsbasis om de omgeving te verkennen en te genieten van al het natuurschoon dat deze regio te bieden heeft.

Onlycamp Vauban

Natuur en Cultuur

Op slechts een kort eindje rijden vind je het mooie Colmar, waar je kunt genieten van de charmante, geplaveide straatjes en prachtige vakwerkhuizen. Daarnaast is de stad Freiburg in Duitsland ook gemakkelijk bereikbaar, voor een dagtrip naar onze oosterburen.

En als je op zoek bent naar wat spannende attracties, is het beroemde Europapark ook niet ver van Onlycamp Vauban gelegen. Hier kun je genieten van spannende achtbanen, shows en nog veel meer!

Faciliteiten

Onlycamp Vauban heeft een scala aan faciliteiten om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Of je nu de voorkeur geeft aan kamperen met je eigen uitrusting of liever gebruikt maakt van een huuraccommodatie, het is allemaal mogelijk op deze camping.

De camping heeft zowel kampeerplaatsen als huuraccommodaties beschikbaar. Beide opties zijn comfortabel en zorgen ervoor dat je volop kunt genieten van je vakantie. Daarnaast is de camping ook toegankelijk voor mindervaliden.

Lekker afkoelen op warme zomerdagen kan met het nabijgelegen zwembad. En hoewel de camping zelf geen WiFi-faciliteiten biedt, kun je altijd terecht bij een van de nabijgelegen cafés of restaurants voor een goede internetverbinding.

Praktische Informatie

Onlycamp Vauban ligt in Neuf-Brisach, Haut-Rhin, Frankrijk. Deze camping is het hele jaar door geopend en is boekbaar via het online platform van Eurocampings. Huisdieren zijn toegestaan op de camping, dus je kunt je trouwe viervoeter gerust meenemen!

De grootte van je gezelschap is geen probleem. De camping biedt kampeerplaatsen en huuraccommodaties voor groepen van verschillende groottes. Het sterrenclassificatie is 7,6 en de camping accepteert de CampingCard, waarmee je tegen een gereduceerd tarief kunt overnachten.

Voor de exacte prijzen en beschikbaarheid kun je de website van Eurocampings raadplegen. Je kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met de camping zelf voor aanvullende informatie en vragen.

Bekijk op Eurocampings.nl