Ontdek de Prachtige Réidence Les Hauts de Milady in Biarritz, Frankrijk

Réidence Les Hauts de Milady

De Réidence Les Hauts de Milady, gelegen in Biarritz, in het hart van Baskenland, de Europese hoofdstad van de surfsport en de bakermat van de golfsport in Frankrijk, is de ideale plek om de cultuur van de regio te ontdekken. U kunt optimaal profiteren van mijn verwarmde buitenzwembad.

Ontdek Baskenland

De regio biedt vele natuurlijke plekjes die u verliefd zullen maken op Baskenland. Dankzij de nabijheid van de Atlantische Oceaan kunt u urenlang genieten van verschillende wateractiviteiten.

Luxe Verblijf

Wat de diensten betreft, beschikt de stad Biarritz over alle winkels die u tijdens uw verblijf nodig kunt hebben. De accommodatie is ideaal voor gezinnen en biedt diverse faciliteiten voor alle leeftijden.

Comfortabele Accommodatie

Réidence Les Hauts de Milady biedt comfortabele accommodatie en heeft een verwarmd buitenzwembad waar gasten optimaal van kunnen genieten. De appartementen zijn goed uitgerust en bieden alles wat u nodig heeft tijdens uw verblijf.

Ontdek de Omgeving

De Réidence Les Hauts de Milady ligt op een ideale locatie om de prachtige omgeving van Biarritz te verkennen. Of u nu wilt genieten van de natuur of liever de lokale cultuur ontdekt, er zijn tal van mogelijkheden in de buurt.

Bekijk op Campings.com