Ontdek de Perfecte Campervakantie in Nieuw-Zeeland

Ervaar ultieme vrijheid tijdens je vakantie in Nieuw-Zeeland met onze toonaangevende Seeker camper. Deze camper is ideaal voor het verkennen van afgelegen gebieden en het genieten van vrij kamperen (freedom camping) in de prachtige natuur.

Dankzij het zonnepaneel, de led-verlichting en de grote koelkast die ook op gas werkt, ben je volledig self-contained en kun je eenvoudig ‘in the middle of nowhere’ kamperen. Uiteraard beschikt de camper over een douche en toilet, zodat je van alle comfort bent voorzien.

Ben je een nieuwsliefhebber? Geen probleem. Met de meegeleverde Satelliet tv en de BVN app op de iPad kun je ook tijdens je vakantie op de hoogte blijven van het Nederlandse nieuws.

De Seeker camper heeft een standaard zonnescherm en alle modellen zijn voorzien van een automatische versnellingsbak. Als je liever met de hand schakelt, kun je met één druk op de knop overschakelen naar de handgeschakelde versie, zonder koppeling.

Wij streven naar persoonlijke service en bieden een kleinschalige ervaring tijdens jouw campervakantie in Nieuw-Zeeland. Onze uitstekende beoordelingen spreken voor zich.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor het huren van een camper in Nieuw-Zeeland en maak je klaar voor een zorgeloos avontuur!