Ontdek de mooiste camper routes voor een onvergetelijke vakantie | Camper Routes

Op zoek naar een avontuurlijke vakantie met het gezin? Overweeg dan zeker om met de camper op pad te gaan. Het geeft je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt, en bovendien is het supergezellig om samen op avontuur te gaan. Om je alvast op weg te helpen, hebben we hieronder de mooiste camper routes voor jou en je gezin op een rijtje gezet.

Camper Routes in Nederland

Nederland heeft prachtige routes die je met de camper kunt afleggen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Veluwe, de Waddeneilanden of de Zeeuwse kust? Het fijne aan Nederland is dat alles relatief dichtbij elkaar ligt, waardoor je zonder problemen van de ene naar de andere plek kunt rijden. Ideaal voor een korte vakantie met het gezin.

Camper Routes in Europa

Wil je graag wat verder van huis? Dan zijn er ook genoeg prachtige camper routes te vinden in Europa. Wat dacht je bijvoorbeeld van een route langs de Franse kust, of een roadtrip door de bergen van Oostenrijk? Europa heeft zoveel moois te bieden, en met de camper kun je het allemaal ontdekken.

Camper Routes met Kinderen

Reizen met kinderen kan soms een uitdaging zijn, maar met de camper wordt het een stuk makkelijker. Je hebt namelijk alles bij de hand, en kunt op elk moment stoppen om even te rusten of te spelen. Er zijn dan ook genoeg mooie camper routes te vinden die perfect zijn voor gezinnen met kinderen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een tocht langs de Nederlandse kust, of een avontuurlijke trip door de Ardennen? Er is voor ieder wat wils.

Leuke stops onderweg

  • Een bezoek aan een pretpark
  • Een dagje naar het strand
  • Een wandeling door een natuurgebied
  • Een bezoek aan een historische stad
  • Een picknick in het bos

Camper Routes plannen

Wil je graag een camper route plannen, maar weet je niet waar te beginnen? Het internet staat vol met handige tools en tips om je op weg te helpen. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van Google Maps om je route uit te stippelen, en zijn er verschillende apps beschikbaar waarmee je campings en parkeerplaatsen kunt vinden. Vergeet ook zeker niet om voor vertrek een checklist te maken van alles wat je nodig hebt, zodat je niet voor verrassingen komt te staan onderweg.

Belangrijke zaken om aan te denken:

  • Zorg voor een goede verzekering
  • Controleer of je in het bezit moet zijn van speciale rijbewijzen
  • Houd rekening met tolwegen en milieuzones
  • Neem voldoende eten, drinken en kleding mee
  • Zorg voor voldoende vermaak voor de kinderen onderweg

Met deze tips en tricks ben je helemaal klaar om op pad te gaan met de camper. Of je nu kiest voor een korte vakantie in eigen land, of een lange roadtrip door Europa, met de camper ben je verzekerd van een avontuurlijke en gezellige vakantie met het gezin.

Camper Routes – Ontdek de mooiste camper routes voor een onvergetelijke vakantie