Ontdek de Magie van Kleine Retrocaravans bij Caravanneke

Ben jij een fan van de charmante retrocaravans? Die kleine, vrolijke kampeeraccommodaties die je meteen in vakantiestemming brengen? Dan willen we je graag voorstellen aan Caravanneke. Dit jonge bedrijf verhuurt volledig ingerichte Predom caravans op verschillende locaties in Nederland. Zo hoef je zelf geen caravan aan te schaffen en kun je direct genieten van een zorgeloze vakantie. In dit artikel vertellen we je alles over het huren van deze heerlijke retrocaravans.

Kies jouw Retro Caravan

Bij Caravanneke zijn er twee caravans om uit te kiezen. Summer is perfect voor de zomer, met zijn lichte mint, zand en witte tinten. Goos is helemaal in Ibiza-stijl, met zachte terra, oker en zandkleuren die je meteen in vakantiesferen brengen. Beide caravans zijn voorzien van een luifel, een comfortabel tweepersoonsbed, zitjes, verwarming, koelkast, spelletjes en andere leuke accessoires. Ook buiten is alles geregeld. Zo kun je gebruik maken van de Cadac barbecue, relaxen in comfortabele vlinderstoelen en genieten van een aparte eethoek met tafel en stoelen. En voor de ultieme ontspanning kun je ontspannen onder een parasol of een dutje doen in de hangmat met een goed boek.

Geniet van de Service zonder Gedoe

Geen zin om te rijden met een caravan of om alles op te bouwen? Geen probleem bij Caravanneke. De caravan wordt voor jou op de gekozen camping (in Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant en de regio Utrecht) geplaatst, volledig ingericht en weer schoongemaakt. Jij hoeft alleen je tas in te pakken en je vakantie kan direct beginnen bij aankomst.

Caravanneke op Camping Zonnehoeve

Wil je last-minute genieten van een heerlijke vakantie in 2023? Dan kun je Caravanneke nog boeken op camping Zonnehoeve in Oudenhoorn, op het eiland Voorne Putten in Zuid-Holland. Deze prachtige groene SVR-camping biedt een unieke plek in het voedselbos, met een adembenemend uitzicht over de weilanden. Hier kun je genieten van optimale privacy. Daarnaast worden er in de weekenden gezellige pizza-avonden georganiseerd en kun je zelfs ontbijt bestellen bij jouw caravan, tot en met augustus.

Kies Jouw Eigen Camping

Heb je een andere camping in gedachten? Geen probleem. Bij Caravanneke kun je ook een caravan zonder staanplaats boeken. Zij zorgen ervoor dat de caravan op de door jou gewenste camping wordt geplaatst. Deze service is beschikbaar in Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant en de regio Utrecht.

Wil je meer informatie over de prijzen en mogelijkheden? Neem dan een kijkje op Caravanneke.com.