Ontdek Camping Le Roussillonnais in Argelès-sur-Mer

Welkom bij Camping Le Roussillonnais

Op zoek naar een mooie camping aan de Middellandse Zee? Dan is Camping Le Roussillonnais de perfecte bestemming. Gelegen in het hart van de prachtige Catalaanse stad Argelès-sur-Mer en op slechts 20 minuten van Perpignan, biedt deze camping alles wat je nodig hebt voor een ontspannen en plezierige vakantie.

Directe toegang tot het strand

Geniet van de vier directe toegangen tot het strand vanaf de camping. Of je nu wilt zwemmen in de zee, zandkastelen wilt bouwen of wilt ontspannen onder de zon, het strand is altijd binnen handbereik.

Faciliteiten en activiteiten

Op de camping heb je dagelijks plezier met gevarieerde animatie, speeltuinen voor kinderen, een multisport- en petanqueterrein en een collectieve barbecueplaats. Daarnaast is er een compleet winkelcentrum met een bar, een restaurant, een minimarkt, een wasserette, een bakker, een traiteur en een persbazaar. Wifi is beschikbaar op de hele camping, zodat je altijd verbonden kunt blijven.

Eropuit in de omgeving

De camping ligt in de provincie Pyrénées-Orientales, regio Languedoc-Roussillon in Frankrijk. Hier vind je prachtige natuur en bezienswaardigheden om te ontdekken. Maak een wandeling in het natuurpark Cap de Creus, bezoek het Kasteel van Valmy of breng een bezoek aan de charmante stad Collioure. Er is genoeg te zien en te doen in de omgeving van Camping Le Roussillonnais.

Bekijk op Campings.com