Ontdek Camping Le Pré Saint André in de Gard, Frankrijk

Ontspanning en plezier op Camping Le Pré Saint André

Op Camping Le Pré Saint André in Souvignargues in de Gard geniet u van een ontspannende of feestelijke vakantie, waar u wordt verleid door de Languedoc-Roussillon en haar schatten. Voor de liefhebbers van de zee liggen de stranden van La Grande Motte op slechts 30 km van de camping. Voor de liefhebbers van winkelen ligt de camping tussen Nîmes en Montpellier.

Om u te verfrissen, biedt de camping u een verwarmd buitenzwembad met ligstoelen en parasols die uitnodigen om te ontspannen!

Comfortabel verblijven op Camping Le Pré Saint André

Om u een comfortabel verblijf te bezorgen, staan verschillende diensten en voorzieningen zoals een wasserette en gratis WiFi over het hele terrein ter beschikking van de vakantiegangers. Daarnaast biedt de camping een brooddepo service, een supermarkt en een snackbar waar u kunt genieten van een maaltijd binnen de camping.

Animo voor iedereen

Het hele jaar door is er altijd plezier in de animatie op de camping, met een jeu de boulesbaan, een volleybalveld en een voetbalveld. Daarnaast is er een speelruimte met biljart, tafelvoetbal en andere spelletjes.

Verken de omgeving

De camping is gelegen in de prachtige regio Gard, in het zuiden van Frankrijk. Er is genoeg te ontdekken tijdens uw verblijf. Breng een bezoek aan historische steden zoals Nîmes en Montpellier, waar u kunt genieten van prachtige architectuur en musea. Maak ook zeker een uitstapje naar de nabijgelegen stranden van La Grande Motte, waar u kunt zonnebaden en genieten van de Middellandse Zee.

Bekijk op Campings.com