Ontdek Camping Le Château in de Drôme, Frankrijk

Camping Le Château ligt in het centrum van een charmant dorp in Hauterives in de Drôme, tussen Lyon en Valence. Het is het ideale vertrekpunt om het ongelooflijke Palais Idéal du Facteur Cheval te bezoeken.

Deze camping op mensenmaat ontvangt u in een vriendelijke en familiale sfeer. Het heeft een verwarmd buitenzwembad, een kinderzwembad en een pierenbad voor de kleintjes.

Om uw verblijf te veraangenamen, biedt camping Le Château een programma met activiteiten voor alle smaken en leeftijden. Kinderen kunnen genieten van een miniclub, een speeltuin en andere leuke en recreatieve activiteiten. Veel sportactiviteiten zijn voorbehouden aan volwassenen. De avondanimatie bestaat uit concerten en shows op de camping aan het eind van de dag.

Camping Le Château heeft er alles aan gedaan om u een comfortabel verblijf te bieden. De camping biedt een ontbijtservice. Afhaalmaaltijden en pizza’s zijn verkrijgbaar in het restaurant. Koude dranken en koffie zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Ligging

De camping is gelegen in de regio Rhône-Alpen in Frankrijk, in de provincie Drôme. Het adres van de camping is: [adres]

Prijs

De prijs voor een verblijf op Flower Camping Le Château is €133 voor de geselecteerde data van 13 september 2023 tot 20 september 2023. Deze prijs is in Euro en kan worden gewijzigd.

Faciliteiten en activiteiten

Flower Camping Le Château biedt verschillende faciliteiten en activiteiten aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Hier zijn een paar hoogtepunten:

  • Verwarmd buitenzwembad
  • Kinderzwembad en pierenbadje
  • Miniclub en speeltuin voor kinderen
  • Recreatieve activiteiten voor jong en oud
  • Avondanimatie met concerten en shows
  • Ontbijtservice
  • Afhaalmaaltijden en pizza’s
  • Receptie met koude dranken en koffie

Ontdek de omgeving

Als u op Camping Le Château verblijft, kunt u het Palais Idéal du Facteur Cheval bezoeken. Dit unieke bouwwerk is gemaakt door de postbode Ferdinand Cheval en is een mix van verschillende architecturale stijlen. Het wordt beschouwd als een meesterwerk van naïeve kunst en staat vermeld als een historisch monument in Frankrijk.

Daarnaast kunt u genieten van de prachtige natuurlijke landschappen en natuurparken die de regio te bieden heeft. U kunt wandelen, fietsen of paardrijden in de omgeving en genieten van de rust en schoonheid van de natuur.

Conclusie

Flower Camping Le Château biedt een ideale locatie voor een ontspannen en plezierige vakantie in de prachtige regio Drôme in Frankrijk. Met zijn faciliteiten, activiteiten en nabijheid van interessante bezienswaardigheden, zult u zeker genieten van uw verblijf op deze camping. Boek nu en maak allemaal mooie herinneringen met uw familie en vrienden!

Bekijk op Campings.com