Ontdek Camping De Montéaglin in de Hautes-Alpes

Welkom bij Camping De Montéaglin

Ontdek de Hautes-Alpes op een andere manier door een verblijf op Camping De Montéglin. Camping De Montéglin ligt op 500 meter afstand van de stad Laragne en is het hele jaar geopend. Met bijna 300 dagen zon per jaar is de regio een van de populairste vakantiebestemmingen. Of je nu met familie of vrienden reist, deze camping biedt een breed scala aan activiteiten en faciliteiten voor iedereen.

Geniet van het zwembad en de buitenactiviteiten

Voor jong en oud is er op Camping De Montéglin van alles te doen. Vanaf half mei kun je gebruikmaken van het zwembad en genieten van het mooie weer. Terwijl de kinderen zich vermaken en nieuwe vriendjes maken in het grote zwembad, kun je ontspannen op de ligstoelen en genieten van de zon.

Naast het zwembad heeft de camping ook een trampoline, tafeltennis, tafelvoetbal en grote speelterreinen om je dag op te fleuren. Buiten de camping zijn er nog vele andere buitenactiviteiten te beleven, zoals wandelen, fietsen en het bezoeken van culturele bezienswaardigheden.

Proef de lokale gerechten in het restaurant

Na een dag vol avontuur en activiteiten kun je genieten van heerlijke maaltijden in het restaurant van de camping. Proef de lokale gerechten en ontdek de smaken van de Provence-Alpes-Côte d’Azur.

Camping De Montéglin

Camping De Montéglin is een 3-sterrencamping gelegen in de Hautes-Alpes in de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur, Frankrijk. De camping heeft ruime staanplaatsen en stacaravans voor een comfortabel verblijf. Met vriendelijk personeel en een prachtige omgeving is dit dé plek om te ontspannen en te genieten van een geweldige vakantie in de natuur.

Bekijk op Campings.com