Ontdek Camping de la Vénerie

Camping de la Vénerie, gelegen op 60 km van Reims, verwelkomt u in een natuurlijke en groene omgeving. Het is de perfecte plek om te verblijven terwijl u de kelders van de Champagne bezoekt en geniet van de prachtige natuur van de Ardennen.

Aquapark en boomklimpark

Een van de sterke punten van Camping de la Vénerie is het aquapark. Het park bestaat uit een verwarmd binnenzwembad en een buitenzwembad, waar u het hele jaar door van kunt genieten. Daarnaast is er ook een boomklimpark op de camping, waar zowel jong als oud kunnen genieten van de vele parcours in de bomen en kabelbanen. Het is een geweldige manier om met het hele gezin een avontuurlijke vakantie te beleven.

Brasserie en terras

Op Camping de la Vénerie kunt u ook genieten van een maaltijd in de brasserie en ontspannen op het terras. Terwijl u geniet van het heerlijke eten, kunnen de kinderen zich vermaken op de springkussens en speeltuinen. Het is de perfecte plek om het maximale uit uw vakantie te halen.

Ecologisch verantwoorde camping

Camping de la Vénerie is een eco-verantwoord terrein. Als u houdt van de natuur en haar voordelen, zult u zeker genieten van uw verblijf op deze camping. Het terrein is omgeven door groen en zorgt voor een rustige en ontspannen omgeving.

Bekijk op Campings.com