Marvilla Parks Château La Forêt: een charmevolle familiecamping omgeven door natuur

Inleiding

Marvilla Parks Château La Forêt is een charmante familiecamping, gelegen in het park van een 19e eeuws kasteel. Deze camping biedt een buitengewone ervaring en een ideaal verblijf voor het hele gezin. Met een overdekt en verwarmd zwemparadijs met 2 waterglijbanen en een groot buitenzwembad, is er volop gelegenheid voor waterplezier.

In het hoogseizoen worden er overdag en ’s avonds diverse activiteiten en animaties aangeboden voor volwassenen en tieners. Denk aan sporttoernooien, avonturenpark, ponyclub, paintball en midgetgolf. Daarnaast is er een Kids Club voor kinderen van 5 tot 7 jaar en een Junior Club voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Voor liefhebbers van vissen is er een vijver van 3 hectare waar ze kunnen genieten van hun activiteit.

Faciliteiten en Diensten

De camping voorziet in diverse faciliteiten om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Er is een bar, een snackbar, een restaurant en een kruidenierswinkel waar u terecht kunt voor uw dagelijkse behoeften.

Locatie en Omgeving

Marvilla Parks Château La Forêt is gelegen in de Vendée, een prachtige regio in Frankrijk. De camping is omgeven door de natuurlijke schoonheid van het park en biedt voldoende gelegenheid om te genieten van de rust en stilte. Daarnaast is de camping gelegen in de regio Pays De La Loire, bekend om zijn natuurlijke landschappen en historische gebouwen.

Accommodaties

De camping biedt accommodaties die passen bij verschillende behoeften. Of u nu wilt kamperen met uw eigen tent of caravan, of als u liever verblijft in een comfortabele stacaravan, er is voor ieder wat wils.

Conclusie

Marvilla Parks Château La Forêt is een uitstekende keuze voor een familievakantie. Met een breed scala aan faciliteiten en activiteiten, is er voor ieder wat wils. Daarnaast zorgt de prachtige locatie voor een unieke ervaring en volop mogelijkheden om te genieten van de natuur om u heen. Boek uw verblijf op Marvilla Parks Château La Forêt en beleef een onvergetelijke vakantie met uw gezin.

Bekijk op Campings.com