Maak van je autoreis een feest met deze achterbankspelletjes

De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent dat we weer op pad gaan richting het zuiden. Maar met kinderen op de achterbank kan een autoreis een uitdaging zijn. Na een paar uur rijden begint het gezeur en geklier al snel. Om dit te voorkomen, hebben wij een aantal achterbankspelletjes bedacht die de reis een stuk aangenamer maken.

Achterbankspelletjes

Achterbankspelletjes zijn simpele spelletjes die je met de kinderen kunt spelen tijdens de autoreis. Het idee is simpel: vermaak vinden in de auto. Er zijn talloze spelletjes te bedenken, maar wij hebben een aantal leuke opties voor je op een rijtje gezet, zodat je inspiratie hebt en goed voorbereid op pad kunt gaan.

Downloaden, printen en klaar

We hebben de hulp ingeschakeld van Anneke, een expert op het gebied van kinderfeestjes en creatieve activiteiten. Zij heeft speciaal voor ons een aantal leuke achterbankspelletjes bedacht. Deze hebben we in een handige pdf gezet die je kunt downloaden en uitprinten. Stop de spelletjes in je tas, zodat je altijd iets achter de hand hebt wanneer de verveling toeslaat.

Naast de achterbankspelletjes hebben we nog veel meer kampeertips voor je. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste tips en vakantievoorpret!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste campingreviews en kampeertips? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Zo mis je geen enkele update meer!

Ontvang een dosis inspiratie

Heb je nu al zin gekregen om lekker te gaan kamperen? Neem dan een kijkje in ons uitgebreide archief vol kampeerinspiratie. Lees bijvoorbeeld over onze zomervakantie van vorig jaar of de camperreis van Laura. Daarnaast hebben we ook leuke downloads, zoals een handige aftelkalender en het ebook ‘Help! Ik wil een caravan’. En natuurlijk vind je bij ons allerlei campingtips, informatieve blogs over kamperen en leuke campinggadgets.

We hopen dat je een ontspannen reis hebt, veel plezier hebt met het opzetten van de voortent en vooral veel quality time met elkaar kunt doorbrengen!