Maak je klaar voor de ultieme kampeerervaring met de I Love Kamperen Vakantie-Playlist

Ben jij ook zo toe aan vakantie? Het duurt nog even, maar wij hebben iets om je alvast in de stemming te brengen: de I Love Kamperen Spotify-playlist. Vorig jaar hebben we deze samengesteld met hulp van onze kampeervrienden op Facebook en Instagram. Maar dit jaar willen we nieuwe muziek! Help ons dus mee met de ultieme I Love Kamperen Vakantie-Playlist, voor een echt vakantiegevoel.

Kampeerders hebben verschillende smaken

In deze gevarieerde I Love Kamperen Vakantie-Playlist kun je lekker meezingen met oude schlagers, genieten van kwaliteitsmuziek van vroeger, je Frans, Spaans, Italiaans en Duits oefenen of gewoon helemaal losgaan op allerlei verschillende nummers. De playlist is gemaakt door kampeerders, voor kampeerders. Zet ‘m aan en geniet ervan, want je zult zeker iets tegenkomen wat je leuk vindt (en soms denk je misschien ook wel: wat is dit!? Haha!)

En als je iets mist, horen we dat graag. Je kunt ons bereiken via Facebook, Instagram, e-mail of post, wat jij maar wilt!

I Love Kamperen Vakantie-Playlist

Klik hieronder of zoek in je Spotify-app naar de playlist. Met meer dan 130 liedjes en meer dan acht uur aan muziek kom je de reis naar de camping wel door!

Wil je meer lezen over vakantievoorbereidingen? Wij hebben al jarenlang ervaring met kamperen en hebben een heleboel artikelen geschreven. Zo kun je hier lezen hoe je het beste kunt wassen op de camping, in dit artikel lees je alles over de stroom op de camping en hier vertellen we je precies hoe je op een gemakkelijke manier je lege gasflesjes kunt omwisselen in het buitenland. Oh ja, je kunt ook nog eens het leukste campingkookboek, een handige waszak of een leuk vakantiedoeboek bestellen in onze webshop.

Wij wensen je in ieder geval heel veel kampeerplezier!