Les Chalets De Fiolles – Een Prachtige Camping in het Zuiden van Frankrijk

Introductie

Les Chalets De Fiolles is een camping gelegen in het zuiden van Frankrijk, tussen Albi en Gaillac. De camping biedt een prachtig park van 3 hectare en beschikt over diverse faciliteiten, waaronder een verwarmd zwembad en een spa. Met tal van activiteiten voor jong en oud, is deze viersterrencamping de perfecte plek voor een ontspannen en avontuurlijke vakantie.

Faciliteiten en Activiteiten

Les Chalets De Fiolles heeft een breed scala aan faciliteiten voor haar gasten. Er is een fitnessruimte waar gasten gebruik van kunnen maken, evenals een kleurrijke speeltuin voor de kleintjes. Bovendien is er een miniboerderij aanwezig met kippen en eenden, wat een leuke en educatieve ervaring biedt.

Voor wat betreft de diensten, is er een brooddepot beschikbaar in juli en augustus, waar gasten vers brood kunnen halen. Daarnaast is er een restaurantservice die regionale specialiteiten, zoals cassoulet, serveert. Voor degenen die van gemak houden, zijn er ook afhaalpizza’s verkrijgbaar.

Omgeving

Les Chalets De Fiolles ligt in de provincie Tarn, in de regio Midi-Pyrénées, en biedt een prachtige omgeving om te verkennen. Met het historische stadje Albi vlakbij, kunnen gasten genieten van de indrukwekkende kathedraal van Sainte-Cécile en het Toulouse-Lautrec museum.

Daarnaast zijn er in de omgeving ook vele wijngaarden te vinden, waar gasten de rijke wijntraditie van dit gebied kunnen ontdekken. Met de stad Gaillac op slechts een klein eindje rijden, kunnen wijnliefhebbers genieten van een wijnproeverij bij een van de vele lokale wijnhuizen.

Voor degenen die graag willen genieten van de natuur, is er het mooie natuurgebied Parc Naturel Régional du Haut-Languedoc in de buurt. Hier kunnen gasten prachtige wandelingen en fietstochten maken, en genieten van de adembenemende landschappen en diverse flora en fauna.

Reserveringen en Bereikbaarheid

Les Chalets De Fiolles is beschikbaar voor reserveringen tussen 25 oktober 2023 en 1 november 2023. Voor meer informatie en het maken van een reservering kunt u terecht op de website van de camping.

Afbeelding

Bekijk op Campings.com