Leren gitaar spelen voor kinderen

Als je erover denkt om je kind te leren hoe je gitaar moet spelen, ben je op de juiste plek gekomen. Er zijn veel bronnen online die gratis gitaarlessen bieden voor beginners. U kunt ook proberen op zoek naar professionele instructeurs online cursussen. Als alternatief kunt u Coursera proberen, een website die gratis beginnende gitaarcursussen biedt, in combinatie met Berklee College of Music. Sommige van deze cursussen kunnen een beetje te geavanceerd zijn voor uw kind.

Wanneer u uw kind leert hoe u gitaar moet spelen, zorg er dan voor dat u het spelen van het instrument leuk voor hen maakt. Begin met ongestructureerd spel om hen een idee te geven van het geluid van de instrumenten en hoe het vast te houden. Jonge kinderen zijn misschien niet klaar voor echte muzieklessen, dus je kunt ze ermee laten experimenteren en hen aanmoedigen om te focussen en geluiden te herhalen. Het is ook handig om de vingernummers van uw kind op te schrijven met een wasbare marker, die later kan worden verwijderd.

Een andere bron is een maandelijks abonnement op Monster Chords. Deze site biedt elke maand nieuwe oefeningen en liedjes. Het houdt je geïnteresseerd in het leren van de gitaar. Het abonnement vereist een gitaar met alle snaren. Beginners moeten ook een gitaar kopen die beschermd is om schade te voorkomen. Er zijn veel andere bronnen om je te helpen leren hoe je gitaar kunt spelen. U zult aangenaam verrast zijn hoe gemakkelijk en leuk het kan zijn.

Als je je kind wilt inspireren om te leren hoe je gitaar kunt spelen, probeer hem of haar dan bij het proces te betrekken. Inslaat een interesse in muziek door uw kind kennis te laten maken met geweldige muziek. Speel samen met je favoriete liedjes van je kind of neurde een deuntje. Laat je kind zien dat ze hun eigen muziek met oefening kunnen maken. Uiteindelijk zal dit hen motiveren om de gitaar op te nemen. De sleutel is om in het proces positief te blijven.

Als je naar zichzelf gaat om gitaar te spelen, zorg er dan voor dat je een goed boek of een uitstekend online lesprogramma opneemt. Volg de lessen en oefen elke dag. Je zult een aantal slechte dagen hebben, maar dat hoort bij het leerproces. Vergeet niet dat Rome op een dag niet werd gebouwd. Net als Jimi Hendrix kost het tijd om de kunst van het spelen van gitaar te beheersen.

Een interesse van een kind in de gitaar is waarschijnlijk de belangrijkste factor om te leren spelen. Beginners moeten beginnen met kleinere gitaren en een kleiner lichaam als ze nog jong zijn. Ze moeten zich minstens 30 minuten kunnen concentreren op leren. Als ze problemen hebben met de gitaar, is een kleinere gitaar mogelijk beter. Zolang uw kind interesse toont om te leren, zullen ze gemotiveerd zijn om te leren.

Een techniek van een beginners is waarschijnlijk het moeilijkste deel van het gitaarspeelproces. Het hoeft echter niet ingewikkeld te zijn. Oefen elk akkoord nauwkeurig en op een langzame, stabiele manier. De oefening helpt ook bij het creëren van een formulier voor elk akkoord en het ontwikkelen van spiergeheugen. Als beginner moet je waarschijnlijk verschillende herhalingen doen voordat je bekend raakt met de techniek. Zoals bij elke nieuwe vaardigheid, kan oefenen leiden tot succes.

Een van de belangrijkste vaardigheden die een gitarist kan ontwikkelen, is afstemmen. Zelfs als je je de naam van elke string niet kunt herinneren, kan een gitaar die niet goed is afgestemd, het hele ensemble verpesten. Dus je moet je gitaar afstemmen voor elke oefensessie. Zorg er ook voor dat je gitaar in harmonie is en neem een vriend mee die bekend is met muziek. Een muziekwinkel moet een handige tuner bij de hand hebben.

Zodra u de basisprincipes onder de knie hebt, vertakt u zich om verschillende akkoord- en schaalcombinaties te verkennen. Je zult snel merken dat je nieuwe nummers speelt en je repertoire toevoegt. Je wordt binnenkort een professionele gitarist! Wees niet verlegen! Dus begin vandaag nog! Vergeet gewoon niet te blijven oefenen! Leren gitaar spelen voor beginners begint met een opwarmroutine. Het kan zo simpel zijn als het oefenen van je hand met een zacht en sappig nummer.

Recommended Posts